Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

Akira777 

všechny recenze uživatele

Sednu si k filmu, čekám na spoustu dobrých scén a skvělou atmosféru, pepsi jsem si nekoupil a popcorn nemám rád. No ne že bych si film úplně neužil, ale mohl by někdo z obuškem hlídat uvnitř kin? A dát po hubě každýmu kdo začne mluvit, takže to ruší ostatní. Šel jsem na to s kamarádem a odcházeli jsme naštvaní, film bychom si asi více užili, kdyby každou scénu nekomentovali dvě babky a dvě puberťačky. Byl jsem vždy rád za lekačku, protože to aspoň na chvíli přerušilo ty komentátorky. Tolik k mému zážitku v kině. A teď k filmu, celkově podle mě nejde o špatný snímek, celkem jsem si užil některý scény, démon vypadal celkem líp než sestra a hlavní mužská postava byla sympatická, hlavní hrdinka a její sestra taky, herci hráli celkem obstojně. Byli tam i celkem příjemné humorné scény, i když ty jsem si neužil jak bych chtěl. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak ani průser. Ale v rámci teenegerovské zábavy s popcornem na klíně, colou v ruce a druhou rukou v druhém klíně to celkem jde. Lekačky fungují, některé nesmysly v chování postav snadno prominete a na herce se celkem dá dívat. Nelituju, že jsem viděl, ale podruhé nemusím. Ale tu aplikaci bych si nestáhnul ani za prase. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Příjemně mě překvapilo, že se člověk nad některými motivy může opravdu i trochu zamyslet - i když je otázka, jestli to bylo záměrem tvůrců. Ona totiž celá propagace stojí na tom, že si stáhnete appku, a pak možná zemřete. Na tom stojí i většina žárových klišé. Například ta holka, která vlastně vůbec nechtěla aplikaci stahovat, ale dala na radu kamarádů, a kvůli tomu "na první pohled" zemřela. V jiných hororech - "Je prostě pitomá a neměla to dělat! Takže si to vlastně zaslouží!" Jenže je tady celkem funkční myšlenka toho, že aplikace vlastně jen říká pravdu a nikoho vlastně nechtěla zabíjet - tedy ve své podstatě ani nebyla zlou. Takže tím padá celý koncept chudáků, kteří zemřeli proto, že si jen něco naivně stáhli a nebrali to vážně. Takže k mému vlastnímu překvapení z toho nakonec nenápadně vykukuje i nějaká ta polemika nad tím, jestli je rozumné, chtít znát čas své vlastní smrti... Je to koncept dost podobný Nezvratnému osudu, ale až na pravidelné nesmysly se dá brát mytologicky aspoň trochu vážně. Jako horor je Countdown spíše podprůměrným, ale nakonec mě to kvůli celkové myšlence docela i bavilo. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Většinou ty kino-horrory jsou alespoň průměrné. A člověk se tak alespoň může podívat na něco jiného, než na amatérskou sračku. I v tomto filmu je občas napětí, dobrá hudba, sympatické herecké obsazení. Na sobotní odpoledne skvělý film. Taky jsem nepochopil, proč nepoužívali ten solný pentagram, když to fungovalo :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6,5miliónaTržby USA $25,621,766Tržby Celosvetovo $44,621,766Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zas čerpáme s krásne praštenej mobilnej doby. Však prečo nie, len by to chcelo viac nápaditosti, než rutinných scén, otrepaných lakačiek, či dosť nezmyselných scén. Mohlo sa to aspoň z časti priblížiť Final Destination ale to ostalo len pri túžbe. /40%/ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Ve chvíli, kdy se prodavač elektroniky snaží hacknout do aplikace „Countdown“, je zmíněn seriál Hra o trůny (od r. 2011). (zamiokulka)
  • Nemocniční pokoj 237, na němž byla ubytována druhá oběť aplikace, má stejné číslo jako známý pokoj v hotelu Overlook z filmu Osvícení (1980). (pityty)

Reklama

Reklama