Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy zo série "Nezvratný osud" (Final Destination) sú niečo, na čom som sa vždy dobre pobavil. Videl som všetky diely a viac menej som bol so všetkými nadpriemerne spokojný. A tak, keď som si v niektorých komentároch prečítal, že titul "Appka: Stiahni a zomrieš" (Countdown) sa nechal výrazne inšpirovať touto mojou obľúbenou horrorovou sériou, skúsil som si ho pozrieť. Čakal som nerovný súboj so smrťou. Snahu vymaniť sa z rúk osudu. Svojim spôsobom som to aj dostal. Námet o aplikácii, ktorá dokáže určiť presný čas smrti tomu, kto si ju stiahne do mobilného telefónu. Nie je dobré poznať, kedy si po vás príde smrť. V porovnaní s "Nezvratným osudom" je to slabé, ale inak to za jedno pozretie stojí. Jednoduchý americký béčkový horror pre puberťákov a adolescentov. ** ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

To prvé, čo vás pri sledovaní celovečerného debutu Justina Deca napadne, je podobnosť so sériou Nezvratný osud. Tá do žánru hororových vyvražďovačiek pre teenagerov priniesla svieži vietor prostredníctvom veselo krvavých "náhod" a nápaditých fatalít. V ústrednej téme sa prakticky nelíši, len v Countdown dostávajú hlavní hrdinovia nakladačku tak, aby sa okamih smrti zhodoval s číselnými údajmi v aplikácii. Čím sa naopak oba filmy líšia, je rating. Stiahni a zomrieš je mládeži prístupný, vďaka čomu divák príde o všetky pikošky, ktoré v tomto smere môžu klasické krváky ponúknuť. A to nie je posledný kameň úrazu. Neznáme herecké osadenstvo na čele s pekelne sexi herečkou Elizabeth Laila je síce fajn a s ohľadom na žáner podáva skvelý výkon, avšak po rýchlo odbytom úvode prichádza klasický koncept zahŕňajúci jednotlivé smrti a hľadanie odbornej pomoci. A tu sa bohužiaľ ukáže, ako hlúpy celý námet je a ako málo dokáže divákom ponúknuť. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Velmi laciná adaptace série Final Destination, která na místo budování hutného napětí či vztahu k postavám, sází převážně na klasické lekačky. Některé sice nejsou marné, ale už dávno nejsem teenager a od filmu očekávám i něco jiného nežli zeslabování zvuku pomalu co každých pět minut. Hlavní postavy naprosto bez špetky charismatu, jediný extravagantní farář pobavil. Počítačové efekty nejsou na druhou stranu zase takový průšvih a očividně asi spolkly nejvíce z celého rozpočtu, ale co z toho když jinak je film naprosto prázdný. U finálního rozhřešení sem čekal možná i něco víc nežli variantu, která mě napadla už někdy během poloviny filmu. Jako takovou malou perličku ještě uvedu, že jsem si tuto mobilní aplikaci zkusil taktéž stáhnout a jsem velice potěšen, protože mi zbývá ještě spoustu let života na psaní dalších recenzí na ČSFD! ;) ()

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Žilo by se mi lépe na světě s vědomím, že za tímto filmem stojí prostě akorát normální idiot než s vědomím, že celé je to prachsprostá, vypočítavá, čistě na výkon zaměřená snaha vytahat prachy z mládeže kombinací lekacího hororu, mobilních aplikací a popkulturních narážek, to vše zaobalené do trendové women empowerment slupky, aby si to dodalo na důležitosti. Ještě, že u nás na FAMU sedí u státnic nemilosrdný Psychor, takže se tady nic takového přihodit nemůže. Jsem si normálně oddech. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Limonáda na hodinku a půl. Jinak to fakt o ničem neni. Hororovka pro vylekaný a připosraný teenky v USA, co u toho budou baštit cockporn a kolu. Pár lekaček je solidních, ale jinak je to zase jiná varianta na vyvražďovačky, a to ten námět zněl dost lákavě. Tentokrát vás bude vraždit nějakej malware. Nesmí chybět ani rádoby vtipná postava kněze, ale jeho úloha jaksi vyzní do ztracena a konec se odehrává v nějakym skladišti. A pak se vám podaří ochcat smrtku. Ale sami víte, že se smrtí si radši nehrajte. Na druhou stranu, casting se povedl a herci jsou vesměs dost sympatičtí. 50% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (11)

  • Ve chvíli, kdy se prodavač elektroniky snaží hacknout do aplikace „Countdown“, je zmíněn seriál Hra o trůny (od r. 2011). (zamiokulka)
  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)
  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)

Reklama

Reklama