Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy, a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovi motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou rychlostí na motorkách dva přátelé a krásná Shane... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Shit 

všechny recenze uživatele

Co to bylo za děsnou blbost? Hlavni hrdina nesympatickej, namachrovanej a trapně hláškující a všichni ostatní stojí za stejný hovno. neustálý prosazování motorek taky docela sere a stupidní manévry na nich jsou spíš k smíchu, to by se tak akorát mohlo objevit ve sci-fi komiksu a ne ve filmu. Nic trapnějšího sem poslední dobou fakt neviděl ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Stupidna story plná blbých hlášok, drsných póz a ešte drsnejších frajerov, zároveň čistokrvná klipárčina a asi najlepši manifest dvojkolákov, aký si dokážem (ako človek ktorého motorky moc nerajcujú) predstaviť. Kahn je ale drak (alebo stratené deco zo Scottovic famílie) a kľudne mu odpustim aj to digitálne finále, lebo to čo Ohnivým kolieskam chýba po stránke filmovej doháňa vizuálnymi cukrátkami. Brain off a milá spomienka na časy s Road Rash. ()

Reklama

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že sem většina z nás míří, aby vzdali obdiv a pět hvězd svým srdečním záležitostem a nebo naopak zepsuli opusy, jenž je svou hloupostí popudily. Onivá kola byly jedním z mých zásadních podnětů. Film devastuje soudnost všech lidí včetně školáků, snad s výjimkou imbecilních vyznavačů gangsta stylu, se všemi jeho pozlátky ve formě vytuněných kár, zlatých řetězů a nepochopitelně permanentně nadrbaných koček. Jakmile začaly motorky krosit střechu rozjetému vlaku....začal jsem s odhodláním topícího se epileptika tápat po nejbližším stéblu ve formě hlavního vypínače. Bohužel, než jsem to stihl, tak začali Jezdci drandit s neústupnými výrazy novodobých válečníků uvnitř chodbičkou mezi pasažéry. 0% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Neskutečně hloupý a namachrovaný film, ve kterém akční scény dosahují tak nevídaně absurdních rozměrů, že se to slovy skoro ani nedá popsat. Naprostým vrcholem demence a trapnosti je obzvlášť závěrečná honička, která je nejen na sto procent nereálná, ale ještě tak nestoudně špatná po trikové stránce, že konsternovanému divákovi už nezbude nic jiného, než jen s nevěřícným výrazem (a tlamou dokořán, samozřejmě) sledovat, co za výplod choré mysli je někdo schopen natočit a někdo jiný zase pustit do kin!!! Úplný trash to (u mě) není jen proto, že se (jak známo) točí ještě větší sračky (no, i když...) a hlavně proto, že akční žánr je jeden z mých srdečních a tudíž budu i téhle hyper kravině lehce "nadržovat". I když si to vůbec nezaslouží. Každopádně nikdy víc... 20 % ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nepopísateľne stupídne, ale zároveň neskutočne nadupané, plné vizuálnych nápadov, dobre natočené (keby mali viac prachov na tie digitálne efekty, tak napíšem, že dokonale natočené) a hlavne cool. V kine som sa bavil, v telke po rokoch opäť. Pre mňa o triedu zábavnejšie než pokračovania Rýchlo a zbesilo a XXX 2 dohromady. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Motorka Y2K, na které se Ford (Martin Henderson) snaží chytit Henryho (Matt Schulze), skutečně existuje. Je to MTT Superbike, hnaný Rolls-Royce allison 250, který se běžně používá ve vrtulnících. (KucC)
  • O roli Chiny se ucházela Paris Hilton, postavu nakonec ztvárnila Jaime Pressly. (KucC)
  • Cisterna Peterbilt, která se objevuje na začátku filmu a způsobí pád jednoho z jezdců, pochází z filmu Duel (1971). (ondrach)

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

21.05.2007

Konec světa je na spadnutí. Všechna proroctví totiž tvrdí, že krátce před armageddonem svět ovládne Zlo. A k tomu už došlo. Jinak by se nemohlo stát, že dlouho očekávanou filmovou adaptaci slavného… (více)

Reklama

Reklama