Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (863)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu som dal šancu nejeden krát, ale nikdy ma nedokázal nadchnúť. To sa pravda podarí máloktorému filmu. Lenže táto komédia ma nedokázala ani po žiadnej stránke zaujať. Príbeh, réžia, herci, humor, hudba... nič pre mňa. Je smutné, že takýto brak vyhrá titul "Veselohra století" (CZ). Ale zrejme to bola súťaž vyhlásená niektorou z českých komerčných televízií. Takže tam to sedí. ** ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Nemám rád CZ/SK filmy. Nie su na úrovni a nedá sa na ne pozerať. Ale aby sme si to urovnali. To sa týka len tých nových. Na tie staré nedam dopustiť. Komédie ako Pelíšky. S tebou mne baví svet a podobne sú skvelé komédie. Na tomto filme som sa neskutočne bavil. Je to proste stará dobrá klasika so skvelým humoristom Satinským. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelná klasika. Spousta zábavy, skvělé obsazení, řada zlidovělých hlášek. Vždy jsem S tebou mě baví svět měl za laskavý, rodinný film, a proto mi v něm nikdy neseděly Pepovy noční výlety či "zrada" Alberta v závěru filmu; budu to vždy považovat za cosi nadbytečného a nevhodného pro film určený hlavně dětem. I tak... 90% ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Zalézt pod lopuch, klapky na oči a ucpávky do uší. Tohle je naprostej vrchol nevkusu. Nad amorálností a bezskrupulózním chováním postav opravdu zůstává rozum stát a takové jsou prý všechny filmy paní Poledňákové. Doufám, že to byl její první a poslední film, kterej se mi poštěstilo vidět. Normalizace? Ne, děkuji. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Všetko k filmu bolo napísané a môžem len potvrdiť, že určite ide o špičkovú komédiu s výbornými hercami v časoch, kedy na humor stačila jednoduchosť, žiadne narážky na oplzlosti ani vulgárnosť. Čo sa týka ocenenia Veselohra století, tu by som asi uvažoval o inom titule. Už len taký Švejk je určite lepší a s väčším intelektuálnym dopadom. A potom je tu ešte Vrchní, prchni či Pelíšky a Mareček, všetko podľa mňa lepšie. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (73)

  • Ve 27. minutě se Albert (Július Satinský) vzbudí a říká Michalovi (Václav Postránecký), že se mu zdálo o Kateřině (Jana Šulcová). Ozve se rána a Albert zařve: „Co je to tam zakravál“, Pepa (Pavel Nový) mu na to pravděpodobně z nižšího patra odpoví: „Punská válka.“ Albert pak začne potichu vyprávět, že jsou dvě věci, kterému nikdy Kateřina neodpustí. Pak zařve: „Jestli se tady něco rozbije? Obzvlášť talíře po babičce!“. V tom na něj Pepa: „Tak to byla ta první“. Jenže Pepa nemohl rozhovor Alberta a Michala slyšet, když byl o poschodí níže. (katy92)
  • V cca 11. minutě, kdy jde Kateřina (Jana Šulcová) za Dášou (Eliška Balzerová), tak stojí ve dveřích a kouká na pravou stranu, když na ní mluví. Druhý záběr, ale ukážou Dášu, jak cvičí s pacientem, která je na jiné straně než Kateřina kouká. (katy92)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama