Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní důstojník Dutch se dozvídá, že jeho žena tragicky zahynula při leteckém neštěstí společně se svým milencem právníkem Chandlerem. Dutch je posedlý touhou pochopit, co vlastně jeho ženu k nevěře vedlo a do pátrání zapojuje i Key Chandlerovou. Společně se tedy vydávají na cestu, na niž se nemohou vydat jeden bez druhého. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nepříliš podařené průměrné drama, které zastydlo v 90. letech kdy erotický thriller jako žánr byl na vrcholu. Ale Náhodné setkání rozhodně nenabízí vzrušení, pouze chabé motivace postav a unavenou režii přestárlé legendy. Kristin Scott Thomas je výborná, bohužel Harrison Ford mi přišel těžko uvěřitelný a do filmu mi nesedl, zajímavostí může být jedna z prvních rolí kde se objevila sexy Kate Mara... ale bylo jí jenom 16 let, vy šmíráci! 50 % ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Role pro H. Forda už nejsou. Tedy takové, pro něž ho někdo vyhledával. Já mezi ně nepatřil, protože mi ráz těchto filmů připadá velice prostý a přece splňuje tu část požadavků masového publika, aby se jim předkládaly filmy ala TOVÁRNA NA SNY dělá pro Vás a to, co VY chcete, co ještě pochopíte...***(4.10.2010). ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Zapnul jsem si tenhle film bez nějakých očekávání, a tak nemůžu být vlastně ani zklamán. Poměrně zajímavý nápad setkání dvou rozdílných lidí, které osud spojí dohromady, funguje hlavně díky hlavním představitelům - především pak Kristin Scott Thomas. Co je to ale platné, když je scénář rozmělněn vedlejší dějovou linkou (Fordovo vyšetřování) a navíc nutí oba herce k tak příšerným dialogům, které každého normálního člověka musí tahat za uši. Takže asi nejvíc mě zaujala vzhledem k filmu až překvapivě dobrá hudba Davea Grusina, což jak uznáte, je málo... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Může spojením kultovního Sydneyho Pollacka (Tootsie, Vzpomínky na Afriku) a slavného Harrisona Forda (Indiana Jones, Blade Runner) vůbec vzniknout něco průměrného? Odpověď: Bohužel může! Proboha co měly znamenat ty dialogy? Co měla sakra znamenat ta vyšetřovací linie Harrisona Forda? A proč proboha mezi dvěma hlavními představiteli nebyla žádná chemie a jejich citové vzplanutí bylo zajímavé asi tak jako konjugace trepky velké? Hodně slabé tři hvězdičky. ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Harrison Ford je u mě zaškatulkovaný jako nezapomenutelný Indiana Jones anebo jako typický policajt. Tyto role mu sednou jak prdel na hrnec. Akorát když se do toho připlete moc romantiky stávají se jeho role kontraprodukrivní což jasně dokazuje tento snímek. Romantická idyla na jejímž zrodu stálo letecké neštěstí obou podváděných páru nestačila na to vytvořit kvalitní film. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Cullen (Peter Coyote) a Peyton (Susanna Thompson) sedeli na sedadlách 3A a B, ktoré sú na ľavej strane lietadla, no ich telá v ponorených troskách sú bezpečne pripútané na sedadlách napravo od uličky. (Arsenal83)
  • Počas plánovania produkcie tohto filmu štúdio kontaktovalo American Airlines so žiadosťou o informácie o svojom "CARE Team" s cieľom presnejšie zobraziť prácu tohto tímu v leteckej spoločnosti. Aerolinka to odmietla, pretože nevidela žiadnu pozitívnu stránku v spájaní sa s filmom o leteckej nehode. (Arsenal83)

Reklama

Reklama