Reklama

Reklama

Obsahy(1)

11 veskrze originálních lidských osudů vzájemně se proplétajících v jedné městské čtvrti irského Dublinu. Kriminálník Lehiff (Colin Farrell - S.W.A.T., Telefonní budka ) se připravuje na svou poslední černou prácičku. V jeho stopách neúnavně slídí podivínský detektiv Jerry (Colm Meaney - Blueberry), obdivující neohrožené hrdiny z amerických akčních seriálů a keltskou mytologii. Je tady taky John, který praští s otročinou v supermarketu, aby se přidal k Lehiffovu týmu. Potřebuje totiž získat peníze a tudíž i lásku Deirdre, která toho času žije u jistého Sama, zaměstnance banky, kterou se John a Lehiff chystají přepadnout. Do cesty se jim snad může postavit pouze zhrzená a odkopnutá Samova manželka, místní nemesis, 8 letý klučina, krátící si čas házením šutrů do oken zrovna projížděních vozidel a jedná nepozorná ovce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (102)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Na nezávislácké poměry vyloženě výborné.Intermission na mě působí jako méně vyzrálý,ale o to upřímnější chudší bratříček Pulp Fiction,který mi navíc dal možnost vidět Colina Farrella poprvé jako regulérního hajzla.A věřil jsem mu to dokonale.Zajímavě se zde pracuje s kamerou a mozaikovou strukturou,i když ne každé postavě se podařilo obhájit svou účast a ne všechny scény vyzněly přesvědčivě.Výsledek je ale přesto výborný,především díky evidentnímu nadšení všech zúčastněných a chytré práci s hudbou,která opět evokuje Tarantina.Ať už režisér brousil do komedie,romantiky nebo až tragického dramatu,věřil jsem mu všechno.Takže jednoznačně palec nahoru. 85 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Musíš nenávidět a vždycky podáš stoprocentní výkon." Irsko, Keltové, U2, Clannad, Clash a přesto z toho nejsem nadšenej? Vždyť tohle všechno mám rád. Jenže ono se to nějak nesešlo. Přesto Lehiff láme dívkám nosy se skvělejma hláškama na rtech, polda Jerry skvěle knokautuje podezřelý, Deirdre je krásná sympaťanda, Noeleen si parádně vybíjí frustraci na chlapech a o nejzlejším malým klukovi s šutrem se snad ani není třeba zmiňovat. Taky je tam bouračka autobusu, na kterou se nezapomíná a já furt nejsem nadšenej? Nechápu se. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Dosť dobrá dráma s prvkami čierneho humoru, ktorú môžem označiť aj ako dosť cool! Jeden z mála filmov, pri ktorom sa stretávame s postavami, ku ktorým nevieme zaujať postoj a zároveň sa s nimi často stotožňujeme. Herci tu dostávajú pridelený priestor a o žiadnej z postáv sa nedá povedať ako o hlavnej, čo sa tiež tak často nevidí. Jediné, čo mi vadilo bolá tá prílišná súvislosť a slovenský dabing. 75%. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Láska, peníze, kariéra - hybné to páky veškerého pokroku tentokrát (a opět) na britský způsob. Šla jsem do toho kvůli Colinu Farrellovi, ale chlapec se moc nepozdržel, což mi ovšem více než bohatě vynahradil Colm Meaney jako správně neurotický policajt. Hodně vtipný film s pestrou škálou srandovních figurek, jehož potenciál, nevím proč, nebyl plně využit. ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Další irskobritská krimikomedie plná švihlých postav, švihlých dialogů a švihlých situácí... tentokrát i s kapkou tej romantiky. Slabší v průměrné, ničim zajímavé režii (no žádný Guy Ritchie nebo Martin McDonagh to není), ale jinak zábava. Já si jdu najít nějakou tu keltskou hudbu, která by asi měla být součástí playlistu každého hudebního fajnšmejkra (ne že bych se za něj považoval). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Súčasťou záverečných titulkov je ešte jedna scéna. (mijec)

Reklama

Reklama