Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasická B-čková zábava z dílny Netflixu. Vždy to začíná dobrým nápadem, mnohdy i naprosto originálním, ale zabije to slabá režie a naprosto děravý a unylý scénář. Plus často velmi slabé herecké obsazení. Což je zde naprosto patrné. Anthony Mackie je pro mě opravdu herec malých rolí, protože film neutáhne. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vcelku přímočaře nalajnovaná akční záležitost, která staví zejména na "buddy" chemii mezi ústředními herci. Je tedy vážně na škodu, že i na tak krátké stopáži se vyskytuje enormní počet hluchých míst, které jsou sice občas přerušeny skvěle nasnímanou přestřelkou či honičkou, ovšem ani to nestačí na alespoň průměrný divácký zážitek. Škoda. ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Totálně domlácenej Frank Grillo, kterej sotva leze, protože ho vlastní brácha hned na začátku omylem srazí autem, má otřes mozku, je postřelenej a navíc má 2 zlámaný žebra, do kterejch ho všichni kopou, tady opravdu moc prostoru na akci nemá. Naštěstí má k ruce zdravotního bratra, kterej se sice vůbec neumí prát, ale má v tašce injekce s morfiem, kterym domlácenýho Grilla statečně přifukuje. Do toho je honí zkorumpovaná policajtka, a aby to mělo grády, tak zdravotnímu bratrovi unesou těhotnou ženu, která celej film rodí, na což nikdo neni zvědavej a já musim konstatovat, že i pro mě byl docela slušnej porod to dokoukat do konce. Škoda, Franka Grilla mám jinak docela rád. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně nevzrušivý mix střelby, honiček, zkorumpovaných policajtů a prchajících zločinců. Hlavní pár ujde, ale zbytek je nudná, televizně vyhlížející a ničím nevyčnívající šablonovitá věc bez špetky lepší akce nebo vzruchu. Tohle dílko skutečně nevyniká naprosto ničím. A soundtrack vybíral někdo šílenej a hluchej. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Akce 6/10/// PLUS: potřetí Frank Grillo, o něco lepší byl ještě Anthony Mackie a Marcia Gay Harden tady zahrála pořádnou potvoru, občas jsem se i zasmál a hlavní dvojice si postupně k sobě (a ke mně) našla cestu MÍNUS: nemůžu si pomoct, ale slabší scénář a logika věcí, která mi kazila zážitek, vše hodně nepravděpodobné a zároveň neoriginální/// Shrnutí: Tady trochu nevím čím chtěl film být. Kriminálkou, gangsterkou, nebo buddy comedií? Příběh občas funguje dobře (motivace postav) a občas nelogicky (jednání postav). Závěr jsem si ale užil a byl až do konce v napětí./// Celkem 61%/// ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama