Reklama

Reklama

Mizerná jízda

Trailer 3

VOD (1)

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (72)

MrsTecka 

všechny recenze uživatele

Místy až zbytečně dlouhé a zbytečné natahování, ke konci už mě to moc nebavilo. Ale když na to přišlo, chlámala jsem se smíchy. Být to trochu kratší, je to film přesně pro mě, když potřebuju vypnout a jen se smát. Super parodie otřepaných filmů s autentickými reakcemi. Velmi kladně hodnotím český dabing! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto díla je nezbytné si co nejrychleji uvědomit, že zde vážně figurují jen 4 herci a pár ,,podržtašek" které hercům dělají akorát tak křoví. Já tohle pochopil zhruba u druhé scény a film si díky tomu neuvěřitelně užil. Snímek bych nejlépe přirovnal ke kompilaci skrytých kamer provázaných společným příběhem přesně jako u filmu Jackass Bad Grandpa. Mé sledování provázelo několik záchvatů smíchu, což se mi moc často nestává a tak si toho velice vážím. Příběh sice velice průměrný, ale za tu komedii, která je velice kvalitní, dávám plný počet! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pane jo! Tohle bylo sakra hustý! Film je vlastně vědomý amatérismus, kde hlavní tvůrci vymysleli kostru jednoduchého příběhu a tu situují formou skryté kamery do veřejného prostředí a situací, kde jsem teda místy doslova zíral. Něco na způsob Borata, ale akčnější. Tohle může vzniknout fakt jen v Americe. :-) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, tvůrci se to snažili natočit jako příběh, ale přitom se jedná o scénky, které jsou natočeny skrytou kamerou. Jako bavil jsem se, některé scénky byly fakt vtipné, resp. reakce těch lidí, ale bylo to hodně sprosté, to filmu dost uškodilo, přitom vůbec nebylo zapotřebí používat taková sprostá slova. Každopádně chválím za nápad a dávám 3*. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No po pravdě, jsem na to zíral pár minut, a fakt jsem to chtěl utnout, a zkomentovat to, že to je neskutečná sračka totálně vo hovně. No, nějak mi napadlo si na csfd přečíst co to jako kurwa má bejt, a zdejší plénum mi svými rozporuplnými doušky mouder vnuklo myšlenku, že to ještě zkusím, že tomu dám šanc. No a fakt dík, páč jsem to nějak v kebuli přechápal, pootočil závity, a nakonec jsem si to vážně dost užil, chvílemi jsem se dávil smíchy, takže bych dal klidně i pět hvězd, ale těsně před tím okamžikem jak se dávaj ty hvězdičky jsem si uvědomil, že na pět koulí to nemá, a to proto, že...protože. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scény v kavárně a v autobuse v New Yorku jsou jedinými scénami v celém filmu, kde nikdo není cenzurován. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama