Reklama

Reklama

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to pribeh o otcovstvi, ktery zachazi se svymi postavami s laskavosti a soucitem. Neni to hrozne, ale takove obycejne. Je to sladke a na to sve emoce. Melody Hurd, ktera ztvarnila mladou Maddy ma s talentovanym Kevinem Hartem skvelou chemii, ciz dela snimek koukatelny. Je to zalozeno na bestseleru z roku 2011 Two kisses for Maddy: A memoir of loss and love. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Téma rozhodně věčné a nikdy neomrzí. Jak tu někdo psal, volba K. Harta taková zvláštní, ale zhostil se jí skvěle. Bohužel až na tu malou ty postavy za moc nestály. Hodně mě mrzelo, že doba, kdy byla holčička miminko ve filmu až moc utekla. Ale on ten prostor prostě nafukovací není. Zklamání určitě ne, jen x-tá variace stokrát  viděného. Takže proč ne :) ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Pokud si chcete pustit večer s rodinou nějaký krásný film, tak Otcovství je ideální volba. Snímek pohladí na duši a dokáže i rozesmát. Prvních 15 minut filmu bylo nesmírně silných a prožíval jsem to společně s Kevinem Hartem. Přispívala k tomu i překrásná hudba. Poté snímek zkusí hrát občas i na tu vtipnou notu a daří se mu to ve většině případů. Sice je to snímek o zemřelé manželce, ale je třeba to těžké téma něčím odlehčit. Navíc s malou Maddy to jde samo. Ta holčička je naprosto úžasná a právě díky ní je tam ta dětská radost, kterou s ní divák sdílí. Většinou Netflix plodí pouze průměrné filmy, ale tohle byl super rodinný film, u kterého jsme se bavili celá rodina. A tak to má být. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart, ten malej ukecanej černoch, co v nenáročných komediích hraje stále stejného malého ukecaného černocha v lehce dramatičtější roly a docela mu to sluší. Ano, bavíme se tady o stokrát přepraném triku….jeden rodič umře, druhý se sám musí postarat o potomka a za to, že byl celý rok hodný mu Ježíšek donese novou lásku……..ok, tohle je klišé velikosti Mount Everestu, ale nějakým kouzlem to funguje. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevím, čí to byl nápad, dát do poměrně vážného tématu Kevina Harta. Je pravda, že to svým ztřeštěně naivním přístupem k herectví trošku rozmělňoval. Nicméně to, co je v jeho případě ve filmu devízou, je zároveň i důvodem, proč jsem Otcovství nakonec dal tři hvězdy. Na poměrně silné téma je to přesně ten druh komediálního dramatu, který očekáváte. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama