Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popelka Kay Cannonové (Ladíme!) je moderní filmový muzikál a zároveň odvážné pojetí pohádkové klasiky. Naše ambiciózní hrdinka (Camila Cabellová) má velký sen. Její Famózní víla kmotřička jí pomůže vytrvat a uskutečnit ho. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

šance,že tohle hodně místních fobů nerozdejchá je dost veliká.Přeci jen Popelka je Kubánka,místo víly kmotřičky je tu černoch v šatech,dost se tu zpívá (a to včetně Pierce Brosnana) a nechybí tu ani James Corden.Já nicméně proti tomuhle modernímu zpracování nic nemám.Nečekal sem nic a překvapivě mi to sedlo do nálady.Písničky sází na jistotu jako Queen nebo Madonna a jejich zpracování je ok,vílák kmotřička je sympaťák,Popelka Cabello taky,místy je to až překvapivě vtipné a jediné co tvůrcům neodpustím je již zmiňovaný James Corden,kterého nemůžu v poslední době - těžko říct proč - vystát...60% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

jeezis marja, je tam chlap v satech a vsichni se z toho na csfd muzou posrat. mne se to libilo - super pisnicky, herci; bylo to novy, barevnejsi a zabavnejsi. zaujmuly me netradicni kostymy a female empowerment (“𝘣𝘦 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘢𝘯𝘯𝘢 𝘣𝘦, 𝘮𝘢𝘬𝘦 𝘯𝘰 𝘦𝘹𝘤𝘶𝘴𝘦𝘴”). chtela jsem tomu dat 4 hvezdicky, ale fuck it! ()

Reklama

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Libi se mi pojeti macechy a nevlastnich sester, kostymy a kupodivu me i neskutecne bavili mysky. Co me ovsem neskutecne vadilo, byla nektera hudebni cisla, princ a jeho vztah s Popelkou. Chlapec floutek, co floutkem zustane a vlastne ani nic neumi a nedokaze, kterej si najde cilevedomou pracovitou holky, ktera je neskutecna karieristka... ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Snaha se tvůrcům upřít nedá. Nápad vytvořit poněkud odvážnější, vtipnější a modernější Popelku v dobových kostýmech se současným stylem hudby a tance a dost netradičním koncem, no proč ne. Škoda, že to zůstalo tak nějak na půl cesty. Pohádka mě bavila, ovšem k naprosté dokonalosti tomu přeci jen něco chybělo. Možná to byla ona snaha být korektní a mít ve filmu ono multikulti obsazení, možná místy až moc moderna (bruska v úvodní scéně, dle mého názoru ne příliš vhodné závěrečné šaty Popelky - v porovnání s ostatními), možná dost nevýrazný padouch v podobě macechy a jejích dcer, a možná i dost netradiční pojetí víly kmotřičky (nevím, na mě to bylo trochu moc). Takže co napsat závěrem - pokus o netradiční zpracování Popelky si myslím, že vyšel, ale....... Za naprosto dokonalého krále Rowana musím jednu hvězdu přidat :) Byl to miláček :) ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Já jsem celkem otevřená všem moderním zpracováním klasických příběhů, o tomhle filmu jsem věděla jen to, že je to moderní, muzikál a hraje tam Minnie Driver, ale nakonec se mi to líbilo. Je to vpravdě hodně moderní a pro někoho určitě až moc, ale na druhou stranu, ten film se vážně nesnaží o nic jiného, nepředstírá, že to chce být klasická pohádka nebo film, který se má brát vážně. Je to muzikálová komedie podke klasického příběhu a hlásí názory, které jsou mi blízké. Songy se mi hodně líbily, jedinou výjimkou je snad jen Pierce, ze kterého si tu dobře udělali srandu. Úplně nejsem nadšena z prince, takový nematný neslaný hezounek, ale aspoň zpívat mu šlo. A líbil se mi jiný než klasický konec, i když jsem ho očekávala. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (8)

  • První film od Columbia Pictures exkluzivně pro Amazon Studios. (Vitox)
  • Po filmu Zakletá Ella (2004) se jedná o další variaci příběhu o Popelce, kde zazní skladba „Somebody To Love“ od skupiny The Queen. Zatímco v Zakleté Elle ji zpívá Ella (Anne Hathaway), v Příběhu Popelky tato skladba zazní v podání prince Roberta (Nicholas Galitzine). (Joe16210)

Reklama

Reklama