Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

rikitiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně ostatních uživatelů se zde rozplývá nad druhou řadou, přestože jim připadá zmatená.  Mně připadá extra mega zmatená, a proto se nerozplývám. Přestože Tom hraje jako o duši a výprava i triky jsou prvotřídní, vůbec jsem nemohla usledovat co se děje, proč a kdy. Neustále vysvětlování v dialozích mi nijak nepomohlo, spíš otrávilo. Konec by mohl být monumentální, kdyby bylo aspoň trochu jasné, jak se k němu dospělo. Jo, a hele, Loki, ztratil jsi veškerou poťouchlost a podrazáctví, tím pádem i zábavnost. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů, jak se Lokiho příběh uzavřel (nejspíš). Nebýt posledních 2 dílů, tak bych zůstal u 3 hvězd. Díly uprostřed série pro mě byly průměrné a některé pasáže mě ani moc nezajímaly. Spíše to bylo takové natahování. Nová verze Jonathana Majorse mě nepřesvědčila a ani moc nebavila. Co ještě pro mě nefungovalo, tak byla Sylvie. Přišlo mi, že tvůrci zde nevědí co s ní a vlastně ani neměla dopad na příběh. A hlavně ty její vlasy jsou asi nejhorší, který jsem ve filmu kdy viděl... Poslední díly jsou ale parádní storytelling, také ale musím vyzdvihnout vizuál. Celkově to dává smysl a Loki si vybral konec, který nikdy nečekal, že se stane. První sérii jsem si ale užil o něco více, je více rozmanitější a lépe se na ni kouká, druhá série se zaměřuje pouze na problém s větvením a z Lokiho se stává spíše dobrák. Takovýto konec dokonce umožňuje Marvelu se v budoucnu od Kanga vzdálit, pokud by to bylo nutné, takže je zde možnost na změnu, jsem moc zvědav, jak se to nakonec vyvine. Loki ale zachraňuje Marvel a říká, že když se věnuje postavě čas, tak ta kvalita zde je. I když je Loki velmi žádaný fanoušky a kvalitní, tak doufám, že 3. série ale nebude, podle mě není ani kam s tím dál zajít. Tento konec je uspokojivý a parádně napsaný a hlavně pro mě těžký napsat nějakou recenzi pro tuto sérii :D. ()

Reklama

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria Lokiho je v mojich očiach o niečo lepši ako prvá. V postate hneď od začiatku je tu stanovený jasný problém, ktorý treba vyriešiť. Lenže aj keď to miestami vyzerá jednoznačne, tak postupom seriálu si začneme uvedomovať, že ten problém, ak sa to tak vlastné môže volať, je oveľa komplexnejší. Mňa len udivuje ako tvorcovia dokázali nakoniec celú tu problematiku skĺbiť do tejto skvelej druhej série. Všetko nie je dokonalé, ale to sa ani nedá. Občas bolo tempo trochu pomalšie a nudnejšie, ale často bolo plné napätia a očakávania z toho, čo bude ďalej. Každou časťou sme sa dozvedeli čosi viac a výsledok bol proste úžasný. To pravé Marvel Sci-fi. Prekvapivé bolo pre mňa, ako bola nakoniec vykreslená postava Toho kto zostáva, a celkovo bolo úžasné sledovať ako sa Loki snaží vyriešiť celú problematiku a zachrániť priateľov. Keď si divák myslel, že to najhoršie už bolo, prišlo ešte niečo horšie a Loki to opäť musel riešiť. Jeho postava si prešla veľkou zmenou k dobru, rovnako tak aj ostatné vedľajšie postavy. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna se vydala nepředvídatelnými (časovými) cestičkami a mistrně se obloukem navrátila k finále S1. Jestliže ostatní Marvel seriály / filmy a jejich tvůrci tápou, tady se sešlo všechno – charizmatičtí herci a postavy (Tom Hiddleston jako Loki v čele – i když už vyloženě za hrdinu, ale též Mobius, Sylvie, OB, Victor Timely), rafinovaní scénáristé, šikovní výtvarníci, nadějná skladatelka a schopní režiséři, držící pohromadě (možná až překomplikovanou) multi-časovo-vesmírnou zápletku, ze které se nejednomu zatočí hlava. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Šest hodin pobíhání po čtyřech interiérových lokacích se spoustou odboček, podzápletek a vedlejších postav, které nikam nevedou. Marnění diváckého času cyklickou zápletkou, během níž se nikam neposouváme a neustále se (doslova) vracíme na začátek. Kdyby bylo posledních deset minut přilepeno k první sérii, tak by se jednalo o zdařilý epilog, v tomto podání jde jen o nadbytečný přídavek jdoucí ruku v ruce s posledními (filmovými/seriálovými) marvelovkami, kterým zcela chybí jakékoliv kreativní směřování kromě toho korporátního. Takže nakonec úplně stejný výsledek jako The Marvels, jen schovaný za iluzí velkého příběhu, který s něčím skutečně zahýbe. Nezahýbe. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (10)

  • Tato epizoda má stejný název jako první epizoda první série Velké poslání (2021). Tvůrci tento fakt odůvodnili tím, že se samotný příběh kompletně uzavřel. (HellFireFery)
  • Ouroboros (Ke Huy Quan) v jednu chvíli řekne Victorovi (Jonathan Majors): „Je to jako had, co požírá svůj vlastní ocas,“ což je odkaz na jeho jméno Ouroboros. Ouroboros je symbol ze starověkého Egypta a představuje cyklickou podstatu všech věcí, nekonečný návrat od konce k začátku, sebezničení a sebeobnovu (znovuzrození). (Hovadin)
  • Ruské kolo, které vidíme na Světové výstavě v roce 1893, je první postavené kolo tohoto typu na světě. (NiWi)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama