Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první epizody Lokiho mám mnohem lepší dojem, než z obou předchozích minisérií. Úvod působí neotřele a pokud by se nesl celý seriál v duchu první patnáctiminutovky, byla by to pecka. Vtipná retrosci-fi s postavou, která má potenciál překvapovat a kterou nemůže rozpohybovat jen tak nějaký scénáristický učeň. Loki je chytrolín a jeho soupeři nesmí být s inteligencí pozadu. Zatím se scénáristi drží při zdi, ale i tak to působí fajn. Snad se to nezvrhne v další instantní průměrárnu, jako předchozí smarvelovky. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně fantastická epizoda, která konečně není fillerem. Spousta věcí vysvětlena z Endgame ohledně cestování v čase je to zajímavá myšlenka, že Avengers vždycky měli vyhrát a přináší to zajímavý náhled na determinismus a svobodná vůe. Hlavní důvod, proč miluji tuhle frančízu je worldbuilding no a TVA a je fantastická organizace, která zvyšeuje co je v sázce. Představil se nám šílený svět multiversa, kde kameny jsou ničím ve srovnání s ohromnou silou nových bytostí, které se blíží. Moment kdy se Loki uvědomí, jak moc jsou jeho noví soupeři mimo jeho ligu je fascinující. Pozorujeme samotného boha, jak zjišťuje, že je zde něco většího než on o jaká ironie. Historická lekce je fantastická a imho to naznačuje, že multiversová válka bude další konflikt. Rozbor Lokiho charakteru je fantastický. A vidět jeho reakci na život je úplná nádhera. Loki vs Loki hype obrovský temný konec epizody navnadil na zbytek konečně jsme opustili fillerovou pevnost a vidíme něco pořádného něco důležitého absolutní fantazie. Nemůžu se dočkat. A Lokiho přiznání bylo taky svkěle Tom Hiddleston to zahrál výborně. Je zajímavé, jak Thanos a Loki oba viděli svoji vlastní smrt. Prostě pecka. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi vadily ty počáteční vynucené fórky, které k Lokimu IMHO tak moc nepatří. Není to Joker, a to ani ve filmu ani v komiksech. Vážnější tón, do kterého se přepne v druhé polovině, svědčí seriálu mnohem více, a tak doufám, že v něm bude pokračovat. Líbí se mi i chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem, očividně si sedli, což je dobrý začátek. Ta (skoro) hodina utekla neuvěřitelně rychle a byrokratické prostředí je příjemným oživením. Glorius. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, jsou tu všechny vtipy a gagy, které čekáte na téma střet namyšleného egomaniaka s mocnou byrokratickou agenturou, stačí si je jen odškrtávat. Dialogy mezi Lokim a Mobiem stojí celkem za to: „Tohle místo je jako noční můra.“ „To je jiné oddělení.“ V druhé polovině dojde k určitému zpomalení, ale je jasné, že Lokiho změna názoru potřebuje svůj čas. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejoblíbenějších záporáků novodobého filmu postupem času přerostl spíše v antihrdinu a hlavně tím si vydobil takovou slávu, že byl Marvel prakticky dotlačen fanoušky k vytvoření Lokiho sólového dobrodružství alespoň formou seriálu. A přestože Wanda i Falcon prozatím nepředvedli, že by se MCU mohlo zdařile rozrůst i na poli seriálovém, Loki zatím vypadá zdaleka nejlépe a doufám, že jeho mezičasová dobrodružství konečně ukojí to více než roční strádání po poutavé Marvelovce. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Nápis na obojku, který dostane Loki (Tom Hiddleston) v TVA, nese nápis: „Nebezpečná časová odchylka, zůstaňte ve střehu.“ (NiWi)
  • Nápoj s názvem The Josta, který pije agent Mobius (Owen Wilson), byl ve skutečnosti jedním z úplně prvních prodávaných energy drinků v letech 1995 až 1999. Společnost Pepsi však přestala nápoj prodávat bez udání důvodu. (NiWi)

Reklama

Reklama