Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi vadily ty počáteční vynucené fórky, které k Lokimu IMHO tak moc nepatří. Není to Joker, a to ani ve filmu ani v komiksech. Vážnější tón, do kterého se přepne v druhé polovině, svědčí seriálu mnohem více, a tak doufám, že v něm bude pokračovat. Líbí se mi i chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem, očividně si sedli, což je dobrý začátek. Ta (skoro) hodina utekla neuvěřitelně rychle a byrokratické prostředí je příjemným oživením. Glorius. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím 6 z 10 výše nejdu je tam více otázek než odpovědí například proč Lokimu z roku 2012 pouští život i toho druhého Lokiho? tak uvidíme co odpoví. Dále nechápu proč záporný Loki cestuje do 15 a výše století co tam jako mění za čas a k čemu to je? Jediný výrazný pozitiv co si z toho odnáším je to,  že spoiler Loki zavedl nevědomky temné elfy ke své matce a oni ji zabili. Dám zatím 60 nečekal jsem nic tak, že nejsem ani zklamaný ani nadšený to hodnocení je uvalené jako vždy na csfd u každé marvelovky. 60 procent ()

Reklama

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem na Marvelovky začal být poměrně během vysílání WandaVision alergický, při vydání traileru na Eternals až nepřirozeně naštvaný, Loki mě překvapil. Je to úplně něco jiného, než jakákoliv Marvelovka co jsme doposud mohly spatřit. Barvičky jsou nehorázně krásné a atmosféra by se dala krájet. Soundtrack krásně Zélandský a vtipy jsou doslova i vtipný. Celá premisa zní zajímavě, z pilotu to vypadá na Marveláckou detektivní a špionážní komedii s krásným vizuálem. A já říkám jen jediné - chci víc. Oproti předešlým dvoum seriálů co Marvel/Disney+ zveřejnil, toto vypadá opravdu skvěle a doufám, že nepropadne k průměru jako jeho předchůdci. 95/100 ()

Welulu 

všechny recenze uživatele

Z dosavadní trojice seriálových marvelovek se Loki může pochlubit zatím nejsilnějším startem. Nejen to, z hlediska konceptu by měl potenciál obstát i jako samostatný seriál (mimo mcu kolébku) vypořádavající se se slibnou (nejen) sci-fi tématikou a zápletkou. Zajímavé audiovizuální volby a zpracování. Pokud se podaří udržet nasazenou laťku, jednalo by se o jeden z nejzajímavějších počinů za uplynulý rok. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WandaVision a Falcona s Winter Soldierom som nevidel. Marvelovky pre mňa boli vždy zábavnou jednohubkou, ktorú som si pozrel, a už sa k nej znova nevrátil. Menovaní hrdinovia ma vo filmoch nikdy nezaujali natoľko, aby som im venoval svoj čas pri sledovaní seriálu. Loki je však jednou z výnimiek. Tom Hiddleston stvárňuje zákerného Boha Lokiho fantasticky a zápletka, ktorá by nám mohla ukázať mocnejšie bytosti, než sme doposiaľ videli, ma jednoducho láka. V priestoroch TVA sú teseracty a infinity stones úplne zbytočné, čo hovorí samo za seba. Myslím, že sledovať Lokiho naháňajúceho cez rôzne časové pásma „vy viete koho“ môže byť tajomné i zábavné, a preto dám seriálu šancu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Nápis na obojku, který dostane Loki (Tom Hiddleston) v TVA, nese nápis: „Nebezpečná časová odchylka, zůstaňte ve střehu.“ (NiWi)
  • Ve vozíku s důkazy si můžeme všimnout baseballové karty T206 Honuse Wagnera. Wagner byl slavným baseballovým hráčem Pittsburgh Pirates a tato karta je také slavná. Americká tabáková společnost vytiskla mezi lety 1909 až 1911 méně než 200 kusů, protože Wagner trval na tom, aby přestali jeho kartu vyrábět. Jedná se tak o třetí nejcennější kartu na celém světě. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama