Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím průměr. Různé verze strážců času už tu byli několikrát a tato zatím nevypadá nijak originálně. Loki už po těch všech filmech nepotřebuje brousit charakter dalšími a dalšími proslovy a tady toho kecani bylo celkem až zbytečně moc. Vypadá to zatím lépe než F+WS, ale ke kvalitě WandaVision to má zatím hodně daleko. 65% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásný vizuál, přesvědčivý Tom, kterému zdatně sekunduje Owen Wilson, ale s příběhem mám problém. Představuje se další možnost cestování časem a manipulace realit. S rozšiřujícím MCU je jasné, že přibudou alternativy a varianty již viděného, ale tím se míchá s dosavadním průběhem a vznikají tak plotholes, které už nezalepíte ani tunou Herkula. Navíc oba dosavadní seriály měly komplikace se zakončením první sezóny a Loki má náběh na opakující se mantru. Neočekávám náhlou změnu zaběhlého konceptu. ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí seriál přímo související s MCU, a opět dostáváme úplně jiný přistup a styl. Owen Wilson PARÁDNÍ a fakt se zdá, že si svou roli hodně užívá. Nikdy jsem nepatřil ke skupině fanoušků, která je z Lokiho úplně hotová, ale těším se, co Hiddleston v  seriálu předvede, protože tenhle úvod byl hodně slibný. A má i dost silné momenty, které divákům, stejně jako samotnému Lokimu, poněkud poupraví měřítko závažnosti a důležitosti všech událostí, jež se dosud odehrály. Po vizuální stránce by se seriálový Loki neztratil ani v kinech, bylo to skvělé ve všech směrech, překvapivé, nápadité. Spíš jen z opatrnosti dávám 8/10, abych to hodnocení hned moc nenapálil:))     Více recenzí a zajímavostí nejen o MCU čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malinko bych přidal na epičnosti a trochu víc představil nové postavy, ale jinak skvělý start hlavně díky Tomovi a Owenovi, kteří nepřekvapivě bodují. Zajímavě to pracuje s tím, co už známe a ukazuje lidštější stránku Lokiho, což jistě mnozí ocení a stejně tak i já, ale určitě bych ocenil i nějakou bombastickou akční scénu. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

Doctor Who, Stopařův průvodce po galaxii, Rick a Morty se špetkou Brazilu a Fincherova Sedm s ozvěnou Červeného trpaslíka. Loki si půjčuje hodně a vše zdárně míchá v premisu, která pravověrné fanoušky MCU nadchne a všechny ostatní, kteří mají alespoň trochu o tomhle vesmíru ponětí, minimálně zaujme. Marvel ve svém třetím seriálu opět mění žánr a opět se zdá, že půjde o krapet mysterióznější zážitek ve stylu WandaVision než o akční průměr jménem Falcon a Winter Solider. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Nápis na obojku, který dostane Loki (Tom Hiddleston) v TVA, nese nápis: „Nebezpečná časová odchylka, zůstaňte ve střehu.“ (NiWi)
  • Nápoj s názvem The Josta, který pije agent Mobius (Owen Wilson), byl ve skutečnosti jedním z úplně prvních prodávaných energy drinků v letech 1995 až 1999. Společnost Pepsi však přestala nápoj prodávat bez udání důvodu. (NiWi)
  • Výhružka: „Vykuchám tě jako rybu, Casey,“ je odkaz na stejnou hlášku z filmu Vřískot (1996). (NiWi)

Reklama

Reklama