Reklama

Reklama

VOD (1)

Mobius spojí síly s Lokim. Ne všichni v TVA jsou z práce po boku boha falše nadšeni. (Disney+)

Recenze (59)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hromada timey wimey průpovídek, celá časová organizace je spíš vtipná než účinná a nějak mě to pořádně ani netáhne těšit se na další pokračování. Má to stále výborné technické parametry a úžasného Owena Wilsona. Chtělo by to přidat nějakou výraznější scénu či moment. Pořádnou konverzační přestřelku, cokoliv. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3/4 seriálu o ničem a závěrečných cca 10 minut paráda , ale opět na více než 3 hvězdy to nevytáhnu. Zhruba v půlce sledování jsem byl ve stavu kdy mě to bylo u prdele a bylo mě šumák co se tam děje. Pořád si to hraje na něco více a přitom kdeco o cestování časem je na lepší úrovni má lepší děj i postavy. Pokud bude třetí díl na stejné brdo jak tyhle dva půjdu už s hodnocením dole. ()

Reklama

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít dojem, že na csfd chybí hvězdička pro opravdu kvalitní počiny. 2. díl Lokiho by si ji tedy vážně zasloužil. U úvodní "I need a hero" jsem se prostě jen uculovala, takový Loki move. Chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem byla zase o kus lepší. Takhle kvalitní hlavní dua dávají seriálům a filmům tu pořádnou šťávu. No a o konci ani nemluvím. 5 hvězd (kéž by šlo dát víc). Mimochodem, závěrečná sekvence s titulky mi vážně začíná lézt pod kůži. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost jsem se v ději téhle epizody ztrácela. Možná je to jen můstek k další epizodě, kdy člověk pochopí víc věcí, ale zatím je to těžko pochopitelný balast. Nejtrapnější mi přišla scéna se salátem. Snad další díl bude lepší a hergot, proč je takový problém sehnat černou paruku. To je takový problém se alespoň částečně držet komiksů? ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We have a saying in Asgard. 'Where there are wolf's ears, wolf's teeth are near.' It means to be aware of your surroundings. Which is absurd, because my people are, by nature, gullible fools. A trait that I, the God of Mischief, exploited time and time again simply by listening. My teeth were sharp, but my ears even sharper. You remind me of them. The Time Variance Authority and the Gods of Asgard, one and the same. Drunk with power, blinded to the truth. Those you underestimate will devour you. You underestimate me, just as you underestimate this lesser Loki. Which is why you walk into one wolf's mouth after another." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Postava, kterou hraje Sophia Di Martino, je založena na dvou postavách z komiksů – Lady Loki (ženská verze Lokiho z Marvel komiksů) a Sylvie Lushton (zaklínačka, které dal Loki kouzelné schopnosti). (Kubaaa97)
  • V čase 18:11 je za Lokim (Tom Hiddleston) vidět číslo 372. Jedná se o odkaz na sešit „Thor #372“ s výskytem TVA. (Kubaaa97)
  • Když Loki (Tom Hiddleston) v jídelně demonstruje svoji teorii na jídle, z vedlejšího stolu sebere krabicový džusík BoKu. Toto pití bylo distribuováno pro dospělé v USA v letech 1990 až 2003. (NiWi)

Reklama

Reklama