Reklama

Reklama

VOD (1)

Mobius spojí síly s Lokim. Ne všichni v TVA jsou z práce po boku boha falše nadšeni. (Disney+)

Recenze (59)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobný průběh jako v první epizodě, tzn. poměrně dost povídání a málo akce, ale nakonec to zachrání nějaký fajn moment, nebo odhalení. Celý ten koncept TVA je docela přitažený za vlasy a vlastně i trochu směšný...tři mimozemští ještěři splétají osudy lidí do časové osy..., ale pořád mám chuť sledovat co bude dál a pořád se mi to líbí víc, než předchozí miniseriály. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít dojem, že na csfd chybí hvězdička pro opravdu kvalitní počiny. 2. díl Lokiho by si ji tedy vážně zasloužil. U úvodní "I need a hero" jsem se prostě jen uculovala, takový Loki move. Chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem byla zase o kus lepší. Takhle kvalitní hlavní dua dávají seriálům a filmům tu pořádnou šťávu. No a o konci ani nemluvím. 5 hvězd (kéž by šlo dát víc). Mimochodem, závěrečná sekvence s titulky mi vážně začíná lézt pod kůži. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost jsem se v ději téhle epizody ztrácela. Možná je to jen můstek k další epizodě, kdy člověk pochopí víc věcí, ale zatím je to těžko pochopitelný balast. Nejtrapnější mi přišla scéna se salátem. Snad další díl bude lepší a hergot, proč je takový problém sehnat černou paruku. To je takový problém se alespoň částečně držet komiksů? ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou epizodách je jasné, že v kvalitě efektů, Loki v seriálové produkci jednoznačně vede. A co více. Ono se tady sice vykecává, ale většinou to je fakt k věci. Na prvních dvou dílech zatím žeru celou TVA, Mobia i hrátky s časem (myšlenka organických apokalyptických resetů je prostě skvělá). To, že je tady Loki už je tak trochu navíc. Jeho charakter jsme už prozkoumali několikrát, takže z tohoto pohledu člověk opravdu nečeká nic moc nového. Beru to jako povedený marketing na to, jak prodat (zatím) výbornou sérii o hrátkách s časoprostorem. Jen se modlím, aby se to kvalitativně nezvrtlo jako Wanda a FaWS, ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na můj vkus až příliš užvaněné, takže bych skoro uvítal dabing. Že jde o TV seriál snad neznamená, že se zanevře na akci, kteroužto bych u Marvelu očekával. Vizuálně je to sice příjemné, ale viditelně levné. Zpestřením tak byly B. Tylerová se svým osmdesátkovým hitem Holding Out For a Hero, osud Asgardu a tajemná postava v kápi. To tedy moc není....tudíž uvidím, co do třetice. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Behom boja v úvode epizódy hrá pieseň "Holding Out For A Hero" od Bonnie Tyler. (ČSFD)
  • Logo a jméno společnosti Roxxcart je velmi podobné logu a jménu společnosti Roxxon, známé ze seriálu Agent Carter (od r. 2015). (MrMartinTm)
  • V čase 18:11 je za Lokim (Tom Hiddleston) vidět číslo 372. Jedná se o odkaz na sešit „Thor #372“ s výskytem TVA. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama