Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki zjišťuje, jaké má stíhaná Varianta plány s TVA. Má však vlastní plán, který změní osudy obou. (Disney+)

Recenze (72)

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Marvel/Disney || Na můj vkus příliš ukecaná epizoda, která nepřinesla nic moc nového, naopak působí dost televizně včetně efektů. Absence Owena tomu nijak nepomhla a vztah mezi Lokim a Sylvií mi nepřijde natolik zajímavý, aby unesl celou epizodu. Ze sci-fi-timetravel seriálu se stává podivná romantická marvelovka bez špetky romantiky. K tomu další otáčení záporáka na stranu hrdinů mě přestává bavit. Plusové body dávám alespoň za katastrofický závěr. 60%. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt zajímavých postav a charismatických herců, tak je to sotva průměrná epizoda. Marvel mě svými seriály dost zklamal. Jsou uměle natahované a v čistém základu bez pěkné výpravy a postav které fanoušci milují, vlastně nemají pořádný příběh. Někdy to nevadí, prostě se jen chystá půda na něco většího, nebo se rozvíjí charaktery a vztahy, ale tady už je to na hraně. V další epizodě by bylo fajn se někam pohnout. ()

Reklama

rasttea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Normálně by si seriál zasloužil max 3 hvězdy, vždycky to ale něco na poslední chvíli podrží pro mě na čtyřech, ať už je to charisma Toma, překvapivě jeho zpěv, jeho herecký um. Už jen to, že více méně celý seriál herci hrají před zeleným plátnem ve studiu je herecká kategorie sama pro sebe. Bohužel ani Tom s Owenem nedokáží držet seriál ve vyšším hodnocení napořád......obávám se..... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně fenomenální, relativně málo užvaněná a přitom zároveň poměrně vycpávková epizoda. Poskytuje obsahově “pouze” pohled z druhé strany, zbytek je jen o vizuálu. Přesto ji beru jako to nejlepší co seriál zatím nabídnul. Btw. Celkem jsem nepochopil jak odchylka může mít vzpomínky na dětství (jak může Lokiho odchylka vzniknout už jako dítě !?). Děsnej bordel. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Loki sa stretáva so svojím ženským prevtelením z iného vesmíru a celkom si padnú do oka. Napriek svojím hádkam sa nakoniec zhodnú, že im ide o to isté a to dostať TVA na kolená samozrejme každý pre niečo iné. Ale najskôr sa musia dostať z planéty, ktorej hrozí záhuba. Prevedenie: Scény z vlaku pobavila. To, že sa Loki dokáže zahľadieť maximálne tak sám do seba sme už vedeli, teda nič nové. Veľmi mi táto romantická odbočka nesadla a radšej yb som bol za plnšiu akciu na úrade TVA. Verím, že sa toho ešte dočkáme... 70% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V čase 34:05 má padající měsíc tvar Pac-Mana, postavičky ze stejnojmenné videohry. (Lad2000)
  • Na otázku, zda je Loki (Tom Hiddleston) opilý, odpoví postava: „I'm just full.“ Jedná se o slovní hříčku, jelikož v norštině znamená anglické slovíčko „full“, tedy „plný“, rovněž „opilý“. (NiWi)

Reklama

Reklama