Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Mobius a lovkyně B-15 pátrají po Lokim a Sylvii, v TVA zavládnou nervozita a paranoia. (Disney+)

Recenze (56)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi koukám na jiný seriál než ostatní, protože nejlepší epizoda série se tu hromadně pomlouvá a tohle vyzdvihuje. Epizoda je přinejmenším průměrná, jen o něco méně užvaněná. Příjemné je propojení s Thorem (myšleno filmem). Jinak je děj dost na vodě. Jakmile došlo na “mazání” klíčových postav, bylo jasné, že něco smrdí. Pozn.: jak to že zaměstnanci TVA (varianti) nestárnou a hledaní (také varianti) ano? ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentár obsahuje spoilery! Tak toto bola riadna sila, tempo sa drasticky zvýšilo a dianie v TVA nadobudlo nové, obludné rozmery. Owen Wilson mi v minulej epizóde celkom chýbal, našťastie je späť a zase sa báječne vsadilo na už overenú taktiku, ktorou je záživná interakcia medzi ním a Tomom Hiddlestonom. Znovu sme sa navrátili k ich povestným posedeniam, ktoré zakaždým zabavia a o niečo viacej psychologicky prekreslia obe postavy. Loki si priznal svoju náklonnosť k Sylvie, zatiaľ čo Loki zasial v Mobiusovi pochybnosti. Konečne Mobius prezrel, stal sa plnohodnotným Lokiho priateľom, avšak malo to svoju cenu. Mobiusová údajná smrť ma zasiahla, vtedy mi bolo ešte ľúto, že takto skoro nás opúšťa Owen, i keď sa tak asi nakoniec nestane. Aj Loki spolu so Silvie sú vážne roztomilý a sladký. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně epizoda, která dokázala vyvolat nějaké emoce, přinesla nečekané situace a trošku překvapila a navnadila. Byl bych ale mnohem raději, kdyby se místo časových hrátek řešilo multiverzum. Právě ta různorodá škála Lokiho je prozatím to nejzajímavější na celém seriálu. Nepotřebuju přidávat další verze hrátek s časem. Ano, seriál spojuje obě možnosti, ale stačily by mi jen alternativní reality. ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už chápu, co má Lady Loki (Sylvie) proti Time Keepers.  Hodně potěšil návrat staré známé, kterou jsme neviděli už HODNĚ dlouho. (I když to nebylo nic jiného než smyčka, ale stejně jsem si to užil.)  Jsem rád, že jsme se zase přesunuli do TVA a jsou zde další vtipné výměny názorů  Mobius vs Loki.  Možná je tu něco více ohledně Mobia (nebo se mýlím), ale něco mi tu nehraje.  V dalších epizodách se ještě něco stane a bude to pořádný mindf***.  Time Keepers jsou svině, A ten konec... Někde jsem už slyšel nějaké teorie a konec epizody je jenom podpořil. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv bych si přál, aby seriál šel spíše cestou detektivky (vedlo by to pochopitelné k více dílům) a prozkoumávalo celý Universum za hledání Sylvie, což by vedlo k této lince, bohužel se toho již nedočkáme. Je to škoda, nehorázně promrhaný potenciál. Zdá se mi, jakoby seriál nevěděl přesně co být a to je prostě špatné. Ostatně skvělý díl, dosud nejlepší, ale celkově už teď lze posoudit že to šlo udělat líp. Každopádně nelze popřít, že se jedná zatím o jediný dobrý MCU seriál. 85% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (12)

  • Všechny hlasy Time Keepers namluvil Jonathan Majors, představitel Kanga Dobyvatele nebo-li „He Who Remains“. (jajo161)
  • Mobius (Owen Wilson) zmiňuje, že TVA v minulosti již vyslýchali rasy jako Kree, Titány a upíry. Upíři jsou samozřejmě narážkou na tehdy chystaný film Blade (2024). (Mikahu)
  • Evidenční číslo Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) je A-23. Číslo odkazuje na komiks „Avengers Issue #23“. Právě v tomto čísle byla Ravonna poprvé zmíněna. (vobed)

Reklama

Reklama