Reklama

Reklama

Loki - Season 1 (2021) (série)


Pro tok času. Vždycky. (S01E06)

(epizoda)
  • USA For All Time. Always. (více)

VOD (1)

Čas se krátí a ve velkém finále seriálové řady jdou Loki a Sylvie vstříc osudu. (Disney+)

Recenze (61)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragický závěr seriálu, kdy nakonec někdo nedokáže přenechat nenávisti ani tváří tvář lásky. Tohle je jedno z nejlepších finále jakéhokoliv seriálu. Jonathan Majors je vynikající herec a nového padoucha pravděpodobně celé fáze zahrál s naprosotu grácií. Miss Minute měla solidní jump scare doufám, že se vrátí jako side-kick nového Kanga. No a ten wtf závěr, který je pravděpodobně největší od Infinity War no to je prostě fantazie. Miluju tenhle seriál a absolutní špička a pravděpodobně to nejlepší, co kdy MCU vytvořilo. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veškeré nerdství ve mě stranou, tenhle díl byl fenomenální. Všechny postavy fungovaly úplně přesně podle svých povah (tvůrci je opravdu chápali), vizuální efekty opět na jedničku, hudba vynikající, a hlavně… špičkové herecké výkony. Celá šou byla tentokrát o trojici Tom Hiddleston, Sophia di Martino a Jonathan Majora, a všichni podali vynikající výkony, jeden lepší než druhý. A kdybych si měl vybrat svůj nejoblíbenější, byl by to asi Majors. Budoucí záporák třetího Ant-Mana a snad i dalších MCU projektů se představil v trochu jiné podobě, ale ve i tak ve skvělé formě - člověk s neskutečnou mocí, který viděl a zažil úplně všechno, který má kontrolu úplně nad vším, ovšem jeho kontrola je hrozně křehká, je osamělý, a asi už mu trochu šplouchá na maják… to všechno a mnohem víc nám Jonathan předvedl. Ale abych nechválil jen jeho, Tom i Sophia nezaostávali, ovšem že ti dva umí hrát už nám ukazovali celou dobu, takže žádně překvapení. No a i když pominu postavy, díl měl prostě všechno - již zmíněnou hudbu a VFX, dobře napsaný scénář se zajímavými dialogy, práce s kamerou byla skvělá, budované napětí fungovalo… snad jen ten konec byl takový náhlý, ne zcela konkluzivní… ovšem jsem si jistý, že Marvel k tomu měl dobrý důvod, tím spíš, že nám potvrdili druhou sérii. Nemám co vytknout, snad jen to, že se mi opět nepotvrdila teorie :D. Naprosto zasloužených pět hvězd, 100% ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A po dvou famózních epizodách tu máme velké finále a v něm... velké zklamání!:/ Ok, beru, že tvůrci chtěli skončit cliffhangerem. Jenže popravdě jsem měl spíš pocit, že ani oni sami neví, jak to vlastně celé ukončit. Mám rád filmy i seriály, kde člověk nahlédne za oponu toho, jak funguje realita, kde divák absolutně netuší, co se stane v příští vteřině, kde se hrdinové ocitnou v místech, kde je možné úplně cokoliv... To všechno nám Loki tak trochu sliboval, takže když se pak nestane v podstatě vůbec nic, je to prostě mizérie. Stejně jako hloupé chování Sylvie, která se tu najednou promění jen ve figurku na scénáristické šachovnici, skákající tak, jak je zrovna potřeba, ačkoliv to jinak nedává vůbec smysl. Ani dlouho očekávaný tajemný záporák nijak nenadchnul, nepřinesl nic, co bychom už jinde neviděli. Škoda, tenhle výborný seriál si zasloužil mnohem lepší zakončení. /// Další recenze nejen na MCU filmy a seriály čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem si u toho nějak připadal jako Loki se Sylvií, když tam seděli a nevěřícně koukali s WTF pohledem. To je jako ono? Tolik hraní na tajemství a nakonec z toho vypadne taková píčovina?"Záporák" tam asi 3 hodiný mele nesmysly a nakonec se ani pořádně nepředstaví? Motivace toho všeho naprosto vycucaná z prstu. Polovina toho co se tam dělo ani nedovysvětlena ve stylu "prostě to tak je a neptej se". Zklamání. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery To čeho jsem se bál a co jsem predikoval u 5 dílu se bohužel stalo. Seriál nabídl hodně otázek a neodpověděl v podstatě na nic nevíme kdo je Ravonna nevíme kdo je/byl záporák (pokud chápu dobře je to nějaká verze toho co to měl být od začátku , ale kolik jich má kde jsou nevíme jaký měl/neměl  plán nevíme  ) nevíme ani kdo je Sylvia. Tento díl  kromě jedné bitky dvou Lokiů nemá žádnou akční scénu  jelikož ten souboj Mobiuse s Ravonnou se za souboj považovat ani nedá. V podstatě 30 minut to stojí na místě a melou se hovna pak je tu souboj a konec záporák ani neví co chce jelikož první umřít nechce a pak mu to nevadí. Celé to působí dojmem jako by Marvel říkal od začátku bylo vše naplánované nicméně pokud to sledujete od začátku zjistíte, že kolikrát mohly oba umřít. P.s. já osobně bych radši asi  bral tu možnost, že záporáci byly ty 3 ještěři z Time Keepers než tenhle   i ta verze s záporným Lokim by byla možná i lepší. P.s. 2 2 sérii šanci dám ideální by to bylo před Ant Manem 3 40 procent ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • V pracovně Ravony Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) z jejího života před TVA můžeme vidět diplom, na kterém je jméno Rebecca Tourminet. Toto krycí jméno použila Ravona v jednom z komiksů při její cestě do roku 1903. (NiWi)
  • „He Who Remains“ je v komiksech prastará bytost, která stvořila a dohlíží na tzv. Time Keepers, a přebývá v Citadele na konci času. V minisérii si však tvůrci tyto skutečnosti lehce pozměnili a touto přezdívkou označili verzi Kanga the Conquerora (Jonathan Majors), kterou zde potkáme. (NiWi)

Reklama

Reklama