Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

KillHurt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to to co slíbili v traileru. První epizoda se inspiruje americkými sitcomy z 50. let a drží se jich zuby nehty (včetně dobových reklam - sakra proč to světýlko bylo červené?). Bojím se, že u mainstreamových fanoušků narazí. Během první půl hodiny se dozvíme základní fakta, ale žádná vysvětlení. A to je dobře. Bohužel si myslím, že spousta diváků nebude chtít přistoupit na pravidla této hry. "Zastaralý" humor funguje, herecké výkony jsou skvělé, práce s kamerou perfektní (hlavně změny úhlů při změně tónu děje). Jo, tohle mě baví. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě musím říct, že Elizabeth Olsen mě nikdy moc nebrala, ale tady je fakt přímo nádherná!!:)) Jinak je to obrovský bizár a pro nezasvěcené fanoušky asi i stejně velký šok:)) Snad se z něj vzpamatují a uvědomí si, že tady nic není tak, jak se zdá. Doufal jsem ve víc znepokojivé náznaky reality, zatím to nejvíc ze všeho připomíná Městečko Pleasantville. Ale myslím, že i když přibudou barvy, tak celkově WandaVision hodně rychle potemní... /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !:) ()

Reklama

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

They are an unusual couple. And Wanda is married to a man. Human one. :D Začátek taková typická sitcomovka s typickými věcmi jako umělý smích. Zatím to ještě není tak šílené, jak to v pozdějších dílech bezpochyby bude.. Ten sitcom nádech to určitě nebude mít pořád a později se to pořádně rozjede, až se budeme všichni divit. A já se těším. ()

Flocke 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že první díl bude takhle nějak vypadat. Doufal jsem ale, že v závěru bude trošku víc odhalení než jen záběr odněkud na obrazovku a kvůli tomu nedám 5*. Jinak celou dobu jsem byl v pozoru a čekal co se tam stane a to je vlastně plus i mínus, protože v podstatě nic z toho na co všichni čekáme, ale mám rád, když s mojí poruchou pozornosti, vydržím bejt celou dobu ve střehu :)) Celkově vzato dobrej úvod do seriálu. Bylo to vtipný a fungovalo by to i mimo MCU, jen už bych asi nebyl cílovka. PS: Můj bejvalej šéf byl taky pan Hart :)) ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná zcela nová kapitola celého MCU. Wandavision nám bude v jednotlivých epizodách představovat dobové sitcomy. První epizoda připomíná 50. léta. Seriály, na které se odkazuje by měly být I Love Lucy a I Married Joan. Příběhově se zatím skoro nic neprozradí, pouze závěrečných pár sekund naznačí a to je vše. Je chvályhodné, že se Marvel, potažmo Disney, pokouší o jiný přístup ke svého komiksovému universu a myslím si, že jako diváci z toho bude těžit. Úvod je pozvolný a dost zamrzí pozvolné dávkování a nemožnost pořádného binge. Přesto se těším, co nás ve výsledku čeká. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Název epizody odkazuje na frázi, která se používala na začátku sitcomů, aby diváci byli informovaní, že se jedná o skutečný a nikoliv o předehraný smích. (Kubaaa97)
  • V novinách, které Agnes (Kathryn Hahn) dá Wandě (Elizabeth Olsen), si můžeme všimnout reklamy na mycí přípravek Coy Soap. Jedná se o referenci na populární Joy Soap, který vznikl na konci 40. let minulého století. (Kubaaa97)
  • Wanda a Vision mají v kalendáři označený 23. den, což odpovídá počtu dosud vydaných filmů v rámci Marvel Cinematic Universe. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama