Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie som fanúšikom, ani odporcom MCU, filmy z tohto univerza si vždy celkom rád zo zaujímavosti pozriem. Nikdy ničím vyložene neprekvapia, vždy sa ide o vo vopred daných koľajách a držíme sa v mantineloch komercie. Preto som bol skutočne odviazaný iba raz, a to pri Endgame, kde je koncept pojatý predsa len experimentálnejšie, ale stále v rámci oných mantinelov. Čiže z tohto hľadiska je Wandavision niečo skutočne šokujúce, či ide o správny smer, ukážu ale až nasledujúce epizódy. ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

They are an unusual couple. And Wanda is married to a man. Human one. :D Začátek taková typická sitcomovka s typickými věcmi jako umělý smích. Zatím to ještě není tak šílené, jak to v pozdějších dílech bezpochyby bude.. Ten sitcom nádech to určitě nebude mít pořád a později se to pořádně rozjede, až se budeme všichni divit. A já se těším. ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to prostě absolutně skvělé. WandaVision je poctou starým komediím, která postupně odhaluje temný podtón dějící se čehosi pod povrchem. Wanda jako kuchařka potěšila velmi stejně jako celý dialog o tom, co dnes slavíme za den a stejně společně i scéna s prstýnky tomu dodala nádech. A kdo by si kdy pomyslel, že návrat mámy ze zlatých sedmesátých taky uvidím v Marvelu :D Těším se na další díly.Jedna z nejzábavnějších večeří, kterou jsem měl možnost vidět. ()

KillHurt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to to co slíbili v traileru. První epizoda se inspiruje americkými sitcomy z 50. let a drží se jich zuby nehty (včetně dobových reklam - sakra proč to světýlko bylo červené?). Bojím se, že u mainstreamových fanoušků narazí. Během první půl hodiny se dozvíme základní fakta, ale žádná vysvětlení. A to je dobře. Bohužel si myslím, že spousta diváků nebude chtít přistoupit na pravidla této hry. "Zastaralý" humor funguje, herecké výkony jsou skvělé, práce s kamerou perfektní (hlavně změny úhlů při změně tónu děje). Jo, tohle mě baví. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil som sa. Dej jednoduchý, dialógy neboli náročne ani trápne. Jednoduchý humor, ktorý dokonale fungoval. WandaVision bude fakt zaujímavý seriál od Mervel, ktorý mám môže ukázať niečo viac, čo tu doteraz nebolo. EasterEgg potešil. Keď to pôjde ďalej v takomto duchu jednoduchosti a humoru tak budem len rád a verím, že nám postupne ukážu a odhalia čo sa to Wande vlastne deje a kto jej to robí, prečo a ako? Veľa otázok takmer žiadne odpovede. Teším sa na nové časti. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • V závěrečných falešných titulcích na monitorech organizace S.W.O.R.D. je uveden Abe Brown jako režisér. V Spider-Man: Homecoming (2017) vystupuje osoba se stejným jménem, která je členem školního týmu, s nímž jede Peter Parker (Tom Holland) do Washingtonu. (Kubaaa97)
  • Natáčelo se opravdu před živým publikem v Pinewood Atlanta Studios. (Kubaaa97)
  • Epizoda se měla původně jmenovat „Episode 1“. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama