Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně, jak to bylo s novináři, kterým na projekci nedali jenom pilot, ale tři díly najendou (teď nevím, dva nebo tři), každému musí být jasné, že tady je nějaký úmysl, proč to vypadá, jak vypadá. A mě se první díl moc líbil. Dejte sem druhý! (Přeci jen musíte brát v potaz fakt, že WandaVision má rozříznout MCU a nastavit jeho další směrování.) Já bych si nedovolila po prvním dílu remcat. A proto jsem se koukla tehdy jenom na první trailer. Ale na další už ne. Ať si to pořádně užiju ;) ()

KillHurt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to to co slíbili v traileru. První epizoda se inspiruje americkými sitcomy z 50. let a drží se jich zuby nehty (včetně dobových reklam - sakra proč to světýlko bylo červené?). Bojím se, že u mainstreamových fanoušků narazí. Během první půl hodiny se dozvíme základní fakta, ale žádná vysvětlení. A to je dobře. Bohužel si myslím, že spousta diváků nebude chtít přistoupit na pravidla této hry. "Zastaralý" humor funguje, herecké výkony jsou skvělé, práce s kamerou perfektní (hlavně změny úhlů při změně tónu děje). Jo, tohle mě baví. ()

Reklama

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slibný začátek! Upřímně jsem nevěděl, co od seriálu čekat. Zkusil jsem tomu tedy dát šanci a rozhodně nelituji. Jedna z věcí, která mě u současných marvelovek mrzí, je jejich jednotvárnost. Většinou je to zkrátka akční film s velkou dávkou humoru a často happy endem. WandaVision se minimálně v první epizodě tváří jako čenobílý sitcom laděný do dob, kdy jsem ještě ani nebyl na světě. Podle několika znepokojivých náznaků sice tušíte, že se časem bude jednat o něco víc, i tak se jedná ale o dost originální počin, který dneska ve spojení se superhrdinským světem jinde neuvidíte. U finální situace se navíc opravdu od srdce zasmějete, takže se opravdu těším, jak se seriál dál vyvine. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych se přiznal, jsem silně zmatený, ale nemůžu si pomoct, bavilo mě to a rozhodně se těším na další díl... už teď čekám, co se z toho vyklube, jelikož všichni víme, jak to s Visionem dopadlo v Infinite War, a co má tohle kruci znamenat!? :D Mimochodem - přijde mi to, nebo třetinu dílu tvoří závěrečné titulky? :D ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divím se zdejším komentářům, protože za mě absolutní pecka. Kdyby tohle vysílali v padesátkách, byl by z toho hit, protože ty gagy jsou fakt perfektní a herci si to dávají na výbornou. Hlavně ale úžasně funguje to tajemno. Kde se vlastně všichni vzali? A Agnes? Něco mi říká, že do toho kolotoče nepatří. Ano, tohle jsem chtěl. Něco odvážně jiného. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Toastovač, na který v epizodě běží reklama, je produktem Stark Industries. Toastovač vyluzuje stejný zvuk jako oblek Iron Mana při nabíjení střel. (NiWi)
  • Název epizody odkazuje na frázi, která se používala na začátku sitcomů, aby diváci byli informovaní, že se jedná o skutečný a nikoliv o předehraný smích. (Kubaaa97)
  • Wanda a Vision mají v kalendáři označený 23. den, což odpovídá počtu dosud vydaných filmů v rámci Marvel Cinematic Universe. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama