Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slibný začátek! Upřímně jsem nevěděl, co od seriálu čekat. Zkusil jsem tomu tedy dát šanci a rozhodně nelituji. Jedna z věcí, která mě u současných marvelovek mrzí, je jejich jednotvárnost. Většinou je to zkrátka akční film s velkou dávkou humoru a často happy endem. WandaVision se minimálně v první epizodě tváří jako čenobílý sitcom laděný do dob, kdy jsem ještě ani nebyl na světě. Podle několika znepokojivých náznaků sice tušíte, že se časem bude jednat o něco víc, i tak se jedná ale o dost originální počin, který dneska ve spojení se superhrdinským světem jinde neuvidíte. U finální situace se navíc opravdu od srdce zasmějete, takže se opravdu těším, jak se seriál dál vyvine. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelná mrdka ... originalita tomu rozhodně neprospěla ... ba úplně naopak ... ztráta času, talentu herců ... všeho ... strašný ... hrozný ... měli to udělat přímější, jednodušší, ... ne tenhle rádoby super promyšlený originální koncept ... to už můžu čumět na krok za krokem, nebo přátelé, nebo podobný vypatlávající hovna ... další díly to samé ... špatný úvod nabaluje další nudu a zklamání ... ()

Reklama

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divím se zdejším komentářům, protože za mě absolutní pecka. Kdyby tohle vysílali v padesátkách, byl by z toho hit, protože ty gagy jsou fakt perfektní a herci si to dávají na výbornou. Hlavně ale úžasně funguje to tajemno. Kde se vlastně všichni vzali? A Agnes? Něco mi říká, že do toho kolotoče nepatří. Ano, tohle jsem chtěl. Něco odvážně jiného. ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

They are an unusual couple. And Wanda is married to a man. Human one. :D Začátek taková typická sitcomovka s typickými věcmi jako umělý smích. Zatím to ještě není tak šílené, jak to v pozdějších dílech bezpochyby bude.. Ten sitcom nádech to určitě nebude mít pořád a později se to pořádně rozjede, až se budeme všichni divit. A já se těším. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že filmovými blockbustery zhýčkaní fandové nedokážou ocenit trošku umělecký náhled do teprve se rozbíhajícího postranního příběhu dvou nejmocnějších postav z řady Avengers, ale nechápu už jejich potřebu seriál shazovat do nízkých čísel. Stejně tak, jako bylo předem avizováno, že se na věc půjde i částečně s humorem, bylo i oznámeno to, že háv sitcomu nebude mít dlouhého trvání. Tak nač ten hate. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Na hrdle vína si můžeme všimnout velkého M, které odkazuje na House of M, což je jedním z Wandiných příběhových oblouků v komiksech, který zároveň silně ovlivnil seriál WandaVision. (Kubaaa97)
  • Celá epizoda je natočena černobíle až na jeden malý detail v „komerční přestávce“. Kontrolka na ToastMate 2000 bliká červeně. (Kubaaa97)
  • Natáčelo se opravdu před živým publikem v Pinewood Atlanta Studios. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno