Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy som nemusel sitkomy a 50-tkove bezfarebné už vôbec nie. Ale toto ma síce prekvapilo ale zase aj potešilo. Marvel si môže dovoliť risknúť a experimentovať s niečím takým. Navyše pár scén a záver napovedajú že nie všetko je s kostolným poriadkom. Uvidíme čo ďalej. Jo a chémia medzi hrdinami je ešte viac cool než vo filmoch. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že filmovými blockbustery zhýčkaní fandové nedokážou ocenit trošku umělecký náhled do teprve se rozbíhajícího postranního příběhu dvou nejmocnějších postav z řady Avengers, ale nechápu už jejich potřebu seriál shazovat do nízkých čísel. Stejně tak, jako bylo předem avizováno, že se na věc půjde i částečně s humorem, bylo i oznámeno to, že háv sitcomu nebude mít dlouhého trvání. Tak nač ten hate. ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to prostě absolutně skvělé. WandaVision je poctou starým komediím, která postupně odhaluje temný podtón dějící se čehosi pod povrchem. Wanda jako kuchařka potěšila velmi stejně jako celý dialog o tom, co dnes slavíme za den a stejně společně i scéna s prstýnky tomu dodala nádech. A kdo by si kdy pomyslel, že návrat mámy ze zlatých sedmesátých taky uvidím v Marvelu :D Těším se na další díly.Jedna z nejzábavnějších večeří, kterou jsem měl možnost vidět. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná zcela nová kapitola celého MCU. Wandavision nám bude v jednotlivých epizodách představovat dobové sitcomy. První epizoda připomíná 50. léta. Seriály, na které se odkazuje by měly být I Love Lucy a I Married Joan. Příběhově se zatím skoro nic neprozradí, pouze závěrečných pár sekund naznačí a to je vše. Je chvályhodné, že se Marvel, potažmo Disney, pokouší o jiný přístup ke svého komiksovému universu a myslím si, že jako diváci z toho bude těžit. Úvod je pozvolný a dost zamrzí pozvolné dávkování a nemožnost pořádného binge. Přesto se těším, co nás ve výsledku čeká. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě musím říct, že Elizabeth Olsen mě nikdy moc nebrala, ale tady je fakt přímo nádherná!!:)) Jinak je to obrovský bizár a pro nezasvěcené fanoušky asi i stejně velký šok:)) Snad se z něj vzpamatují a uvědomí si, že tady nic není tak, jak se zdá. Doufal jsem ve víc znepokojivé náznaky reality, zatím to nejvíc ze všeho připomíná Městečko Pleasantville. Ale myslím, že i když přibudou barvy, tak celkově WandaVision hodně rychle potemní... /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !:) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Jako konzultant a poradce sloužil samotný Dick Van Dyke, jehož show z 60. let se epizoda výrazně inspiruje. Např. obývací pokoj a kuchyně jsou přesnou replikou z The Dick Van Dyke Show (od r. 1961). (NiWi)
  • Toastovač, na který v epizodě běží reklama, je produktem Stark Industries. Toastovač vyluzuje stejný zvuk jako oblek Iron Mana při nabíjení střel. (NiWi)
  • Jedná se o nejkratší epizodu seriálu. Má téměř poloviční stopáž než finálový díl. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama