Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě musím říct, že Elizabeth Olsen mě nikdy moc nebrala, ale tady je fakt přímo nádherná!!:)) Jinak je to obrovský bizár a pro nezasvěcené fanoušky asi i stejně velký šok:)) Snad se z něj vzpamatují a uvědomí si, že tady nic není tak, jak se zdá. Doufal jsem ve víc znepokojivé náznaky reality, zatím to nejvíc ze všeho připomíná Městečko Pleasantville. Ale myslím, že i když přibudou barvy, tak celkově WandaVision hodně rychle potemní... /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !:) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako velmi mě baví fakt, že první nová věc z MCU universa po nějakém roce a půl vypadá takhle. To ti nadržení fanboyové, jejichž kulturní rozhled začíná Supermanem a končí Spidermanem, musí být nadšení :D Pro mě to docela zajímavě funguje z toho hlediska, že všichni víme, že Wanda a Vision jsou marvelácké postavy, a že dřív něbo pozdějc dojde k nějaké superhrdinské akci, kterou známe z kino filmů. A že to, co sledujeme (minimálně) v prvých dvou dílech, je nějakej mindfuck. Ale že by to fungovalo samo o sobě - jako sitcom - to fakt ne. Jsem zvědavej, co se z toho vyklube, ale upřímně řečeno budu velmi rád, pokud se to začne klubat rychle, nejlíp už v další epizodě. ()

Reklama

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slibný začátek! Upřímně jsem nevěděl, co od seriálu čekat. Zkusil jsem tomu tedy dát šanci a rozhodně nelituji. Jedna z věcí, která mě u současných marvelovek mrzí, je jejich jednotvárnost. Většinou je to zkrátka akční film s velkou dávkou humoru a často happy endem. WandaVision se minimálně v první epizodě tváří jako čenobílý sitcom laděný do dob, kdy jsem ještě ani nebyl na světě. Podle několika znepokojivých náznaků sice tušíte, že se časem bude jednat o něco víc, i tak se jedná ale o dost originální počin, který dneska ve spojení se superhrdinským světem jinde neuvidíte. U finální situace se navíc opravdu od srdce zasmějete, takže se opravdu těším, jak se seriál dál vyvine. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy som nemusel sitkomy a 50-tkove bezfarebné už vôbec nie. Ale toto ma síce prekvapilo ale zase aj potešilo. Marvel si môže dovoliť risknúť a experimentovať s niečím takým. Navyše pár scén a záver napovedajú že nie všetko je s kostolným poriadkom. Uvidíme čo ďalej. Jo a chémia medzi hrdinami je ešte viac cool než vo filmoch. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie som fanúšikom, ani odporcom MCU, filmy z tohto univerza si vždy celkom rád zo zaujímavosti pozriem. Nikdy ničím vyložene neprekvapia, vždy sa ide o vo vopred daných koľajách a držíme sa v mantineloch komercie. Preto som bol skutočne odviazaný iba raz, a to pri Endgame, kde je koncept pojatý predsa len experimentálnejšie, ale stále v rámci oných mantinelov. Čiže z tohto hľadiska je Wandavision niečo skutočne šokujúce, či ide o správny smer, ukážu ale až nasledujúce epizódy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Víno, které je servírované během večeře, je Maison du Mépris, což v překladu znamená „dům opovržení“. (Kubaaa97)
  • Ačkoliv se tato epizoda odehrává v 50. letech, tak si v obývacím pokoji můžeme všimnout malmového krbu. Ten byl ale vytvořen až v 60. letech. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama