Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica Rambeauová, ktorá má za úlohu vypátrať inteligentné zbrane, sa stratí. (Disney+)

Recenze (58)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál razantne mení atmosféru a začína vysvetľovať. Ale iba toľko, aby tých záhad bolo stále ešte dosť a aby sme boli natešení na ďalšiu časť. Síce sa to môže zdať ako presun do tuctového sci-fi, ale keďže je to stále veľmi záhadné a vychádzame z originálneho námetu sitcomu, tak to proste baví a napína na nevydržanie. Povedzme, že táto epizóda najviac atmosférou pripomína prvú polovicu Arival. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti, co se topili v sitcomech konečně zalapají po dechu. Epizoda skvělá a úvod navazuje dokonalou atmosféru MCU snímků se vším, co k tomu patří. Takže i s jistými scénáristickými berličkami. On si tady totiž S.W.O.R.D. vznikne jen tak lusknutím prstů a všichni dělají, že je tady už minimálně 5-6 let. Doufám, že tohle ještě nějak rozumně vysvětlí, jinak budu celou organizaci brát mnohem méně vážně než bych si přál. Jsem však rád, že tento díl dá takový "flákanec" všem, co si dělali iluze o záhadném včelaři a dalších věcech. Nuže... Vůbec netuším, co se bude dít dál! ()

Reklama

Skratik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl je jistě zatím nejlepší z toho, co jsme z Wandavision viděli. Objasňuje mysteriózní a nejasné scény z minulých dílů a dává skvělý důraz na události "po lusknutí". Některé scény byly doopravdy parádní, např. návrat mrtvých v nemocnici nebo pozorování dění v městečku skrz starou televizi. Zcela a bezkonkurenčně nejhorší bylo cokoliv, co se pojilo s postavou Darcy. Ta byla hrozně umělá, nepřirozená a nepříjemná. Všechny její scény byly trošku cringe a každá druhá věta, co vypustila, mi pila krev. Což je škoda, protože v prvních dvou Thorech byla sympatickým křovím. Za ní strhávám jednu hvězdu, jinak by to byl slušný plný počet. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi potřebná epizoda. Změna stylu, kupa pomrknutí, vnesení informací do tohoto mixu. Lovci easter eggů se z této epizody pomějí. Navíc jasná ukázka toho, že k pochopení následujících filmů v rámci MCU budete opravdu potřebovat sledovat i seriály, což bude pro některé lidí zásadní problém, když zatím ani Disney+ u nás oficiálně nenajdeme. Tvůrcům to zase poskytuje prostor k prohlubování postav i dějových linek. Myslím si, že jako diváci z toho budeme těžit. ()

Zjewik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No..., upřímně, podobný díl kde se shrne veškerý děj "z druhé strany bubliny" někdy přijít musel. Letem světem se vysvětlil celý kontext, ale asi z něho nejsem tak odvařenej jako jiní. Mrzí mě jakým způsobem byl představen S.W.O.R.D. Doufal jsem že nástup na scénu ve stylu "celá organizace už existuje 30 let, ale nikdo o něm nikdy neslyšel" nemá Marvel zapotřebí a že jeho vznik odůvodní trochu reálnějc. A sakra, už jí konečně někdo doneste to kafe :D. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (11)

  • Při snaze o odhalení skutečných jmen lidí ve městě si na tabuli můžeme povšimnout, že pouze u postavy Agathy (Kathryn Hahn) nebyla dohledána její pravá identita. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama