Reklama

Reklama

VOD (1)

Dejové línie seriálu WandaVision vyústia do finále a tak sa rozhodne o osude všetkých protagonistov. (Disney+)

Recenze (57)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále prinieslo presne to, čo muselo priniesť. Odklon od počiatočnej atmosféry je už skoro fuč a ide sa v klasických marvelovských šľapajách, takže vidíme kopec svetiel a lúčov, ktoré na seba postavy vysielajú a snažia sa zabiť, aj keď je to nemožné. Každopádne vzhľadom na predchádzajúci priebeh a seriálové rozprávanie, kedy si k postavám vytvárame hlbší vzťah, to pôsobí menej genericky než v blockbusteroch a dokonca aj vizuálne zaujímavejšie. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále síce išlo v MCU móde ale nesadlo mi veľmi. Súboj Visnov slabý, súboj s vojakmi swordu skon čí skôr než začne akurát súboj Wandy a Agnes má nejaké kvality. Záver celkom dojímavý a prvá potitulkovka odkazujúca na Furyho je skvelá. Druhá samozrejme otvára dvierka druhej sérii, ktorá ale podľa mňa byť nemusí. Tak uvidíme čo prinesie Falcon a WS. ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taky se řadím k těm, kteří nechápou, co mají za problém jedinci s průměrným až podprůměrným hodnocením:)) Zřejmě žijou v jiným universu, ale v tom mým bylo finále WandaVision pětihvězdičkovou podívanou. Bavila mě akce a drtily mě emoce (obojí až překvapivě moc), víc asi člověk/divák ani nemůže chtít. Všechno se tímhle dílem uzavřelo a zároveň posunulo o velký kus dál. Podle mě byla závěrečná epizoda tou nejlepší z celýho seriálu vůbec. /// Pro recenze a zajímavosti nejen ze světa Marvelu sledujte na Instagramu profil instageek_cz , díky!:) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně bych sezónní finále hned nezametal pod koberec a už vůbec nenadával na nedotažené CGI. Stále se jedná o Marvel a i když jeho výtvor nevidíme na velkém plátně a celé české obecenstvo dokonce ilegálně (kolik z nás si upřímně změnilo VPNku a kouká opravdu na Disney+), tak tohle studio nemá už roky na poli vizuálních efektů žádnou konkurenci. Příběhově bylo už potřeba jakkoli zakončovat a jsem upřímně zvědav, zda se bude navazovat druhou sérií, či nás Wanda nebo Scarlet Witch čeká jen v druhém Doctoru Strangeovi. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja vám neviem, celkom som z finále sklamaný, ale menšie hodnotenie ako štyri hviezdičky nedokážem dať. White Vision o ničom, Darcy mala príliš málo priestoru, "dolapenie" Haywarda uponáhľané a po celý čas som mal pocit, že príde niečo veľkolepé, z čoho nám padne sánka. Nič také ale neprišlo. Kostým Scarlet Witch je úžasný. Po Jarvisovi z Endgame, tu máme ďalšie prepojenie vedľajších seriálov s hlavnou dejovou linkou v MCU, a to je kniha Darkhold, ktorá bola v Agents of S.H.I.E.L.D. a v Runaways. ()

Zajímavosti (8)

  • Na konci jsou 2 potitulkové scény. (jajo161)
  • Když Agatha (Kathryn Hahn) čte stránku o Scarlet Witch v Darkholdu, tak si na druhé straně můžeme všimnout zmínky o multiversu. (Kubaaa97)
  • Ve scéně, kde Agatha Harkness (Kathryn Hahn) označí Wandu (Elizabeth Olsen), že je silnější než-li Sorcerer Supreme, tak tím odkazuje na Ancient One a potažmo na samotného Doctora Stephena Strange, který se po smrti Ancient One stal Sorcerer Supreme. To z Wandy, nebo-li Scarlet Witch, dělá nejmocnější bytost v MCU. (jajo161)

Reklama

Reklama