Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebevražda nebo vražda? Sehraný tým brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) musí odhalit vraha mladého nadějného malíře, který zemřel za podezřelých okolností. Jeho smrt navíc pravděpodobně souvisí i s krádeží vzácného obrazu P. P. Rubense z Moravské galerie v Brně. V průběhu vyšetřování, do kterého se zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková), však dojde k další vraždě. Případ zasáhne i do osobního života Karin, jejíž harmonický rodinný život dostane krutý šrám. (Česká televize)

(více)

Recenze (140)

Aniki odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je úplně jedno, jak moc je to trapný. O ději se dokonce nemá cenu bavit ani s pacienty oddělení pro zvlášť nebezpečné šílence na jedné nejmenované psycho klinice, neboť i ti by šli z Filipa Terče zvracet. Ale jak je možný, že si toto dovolí odvysílat ČT? ČT, která přesně den předtím uvede 2. díl seriálového skvostu Božena, nebo nedávno dokudrama o Ámosi Komenském...a pak proboha toto, proooooč? Normálně zvažuju zcela seriózně podání trestního oznámení na neznámého pachatele, pro spáchání tr. č. hanobení a zesměšnění národa, tohle jim přece nemůže jen tak projít!!! Tvl. a ještě ta odulá ....v jakože hlavní roli, dyk já ani to její méno nemůžu napsat, abych nedostal kopřivku. I nejkomičtější člověk na světě - Goldflam, mi musí odpustit, že ho hodím do jednoho pytle se zbytkem těch zoufalců, co vzali tenhle kšeft. Fakt good job. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, přišlo mi to trochu ujetý. Když jsem uviděl Čvančarovou, tak ta mi dvakrát nesedla, ale nakonec jsem ji nějak vzal. První hvězdičku dám za mladýho Heřmánka, který na pumpě hodně dobře srovnal toho debílka v červený kšiltovce. Na tyhle blbečky v červených kšiltovkách by měli cajti vyčlenit zvláštní team. Druhou hvězdu dám za úžasný brýle, které nosil Arnošt Goldflam. No a třetí dostane slizkej padouch Schwarz. Ten byl prostě dokonalý. ()

Reklama

daleba 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se těšil! Ale takovej průser jsem teda nečekal. Je mi to líto, ale tohle bylo fakt hrozný! Uvidíme, co bude dál - horší už to snad být nemůže! Ještě k hudbě, která kolikrát může něco zachránit - tady autor uveden není, titulky jsem nedokoukal, hledat se mi to nechce, ale jedno vím jistě: nic horšího už vymyslet opravdu nešlo! ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úplná hrůza to zase nebyla a pro začátek budu shovívavý a dám tři hvězdy, i když je to asi nadsazené. Vadí mi hudba, která je místy otravná a velmi často se nehodí k ději. Vadí mi, že Isteník mluví jako mutující puberťák. A vadí mi celkem nesmyslný závěr, ale třeba to nelogické chování místního mafiána v dalších dílech vysvětlí. Jestli ne, možná jednu hvězdičku sundám. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já si nemůžu pomoci, ale mě tvrďácko - správňácká Čvančarová baví, i když to nemá logiku. Chytlo mě to i přes ty toporné herecké výkony a další v komentářích zmiňované nedostatky. Nenáročná detektivka, jde to rovnou k věci, takový Pitaval (i když bez těch zajímavých policajtských typů). Na koukání při reprízování to není, ale na jednorázové kouknutí v pohodě. Dal bych i tři hvězdy, ale ta logika závěrečného rozuzlení (mafián si jde z výslechu rovnou dělat bordel domů k policajtce) by spíše zasloužila stáhnout to na jednu. Ale budu shovívavý. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • „Scéna ubodání tužkou vznikla až na place. Řekli jsme si, že to chceme udělat opravdu brutálně. Pak Filip Renč řekl, že použijeme tu tužku, a šli jsme do toho. Jednou jsem taky zabral trochu víc, ale pan Schwarz si naštěstí nestěžoval,“ prohlásil Karel Heřmánek ml. (Duoscop)
  • „Pokud jde o toho kaskadéra, kterého jsem mlátil na záchodě, tak toho jsem hrozně litoval, protože nám furt nechtělo zrcadlo, do kterého jsem mu narážel hlavou, rupnout. Ani nevím, kolikrát jsem mu tou hlavou mlátil, musela se měnit tři zrcadla, než to bylo to pravé. Pak mu asi dost zvonilo v hlavě,“ prohlásil Karel Heřmánek ml. (Duoscop)

Reklama

Reklama