Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (99)

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Kde začít ? Asi tady. Díky bohu za každý nový Sci-Fi seriál nebo film. A jdeme dále. Je to špatné, místy hodně špatné a pak Vás to opět něčím nakopne v čem vidíte důvod koukat se na to dále. Určitě mě hodně zaujala hudba některé songy jsou dost dobré. Zvracet se mi chtělo z těch rádoby milostných /porno/ scén ...to jako vážně... nemělo to být na jiný téma a pak to někdo předělal. Homo, traska, švédská trojka, jazyky do krku připravte se na všechno. To jako proč ? Jak už tady někdo psal "paroduje to někdy sama sebe", nedává to smysl ani logiku a místy se děj z nudle natahuje na špagetu. Herci nevýrazní až na výjimky a Katee Sackhoff s tou svojí hubou od ucha k uchu, umaštěnou hlavou a vizáží jako Dolph Lundgren vydá jako fetka. Uvidíme jak se vyšvihne druhá série. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli herečka jak vystřižená z devadesátek (Sackhoff)! Vše co dělá je tedy uvěřitelné. Škoda že tento seriál nemá prachy, jako ztraceni ve vesmíru. Nízký rozpočet mu totiž zlomil vaz. Nízký rozpočet a nechutné homo trans buzeranstké scény, na které se nedá koukat!!!! Další výtka patří výběru posádky, kdy mám pocit, že snad vybrali prvního, kdo se přihlásil. Ale to nic nemění na tom, že i přes málo peněz a buzerantsví jde o slušnou podívanou. Vysoké hodnocení dávám proto, že mě seriál zaujal víc, než podobné vysokorozpočtové. I za málo peněz se dá natočit koukatelná věc. ()

Reklama

Jiu odpad!

všechny recenze uživatele

Hardcore woke garbage. Výstavná skriňa všetkého, čo je zlé na dnešnej kultúre, cielenej na tzv. 'moderné publikum'. Tvorcovia majú radi Kardashianky a Instagram, ale veľa scifi nenapozerali. Mali asi dojem, že sú geniálni a vedia to lepšie.  Pri záchrane sveta tak nie je dôležité vyslať expertov, dôležité je spĺňať kvóty diverzity, teda mať zastúpené všetky rasy, orientácie, farby a odtiene a hlavne byť cool. Kapitánka lode je baba, čo by bolo OK, ale čo bolo na smiech je ako si dali námahu na úvod vykresliť jej manžela ako hysterickú domácu puťku, kým ona je samozrejme silná vodkyňa. Uniformy nenosí nik, veď uniformy v modernej diversity armáde nemajú čo hľadať (LOL). Posádka lode, čo zachraňuje svet sa správajú ako labilní influenceri a individualisti, nemajú žiadnu disciplínu a poniektorí sa rovno priznajú, že vlastne nič nevedia a cítia sa na príťaž. Ale to nevadí, sme inkluzívna spoločnosť, nevadí ak dýchaš obmedzený kyslík a plýtvaš obmedzenými zdrojmi na vesmírnej lodi a ani nevieš čo tam robíš. Aj lodný AI hologram sa chová ako drama queen z reality show a mal som z neho pocit, že sa super počítač z budúcnosti každú chvíľu rozplače. Lodný doktor (transka) sa pri prvom gore pozvracal(a). Aj mne z tejto voloviny bolo počas pozretých piatich častí občas nevoľno, tak to vzdávam. Woke movement tu proste kričí svoje posolstvo z každého záberu na plné hrdlo. Verím, že až sa Hollywood vyhrabe z tohto ideologického bahna, v ktorom je až po krk, tak Another Life bude v učebniciach ako odstrašujúci príklad nezmyselnosti tejto súčasnej woke sekty, čo ovláda filmový priemysel a zneužíva kultúru na vlastnú politiku na úkor kvality. ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Another Life se na Netflixu objevil stejně záhadně, jako artefakt na Zemi, kolem kterýho se děj točí. A protože jsem nečekal vůbec nic, mohlo mě to jenom příjemně překvapit. Tvůrci seriálu ale dokázali pravej opak. Už od první epizody to naprosto nechtěně samo sebe paroduje, vypadá to lacině, děj - ačkoliv se chce tvářit důležitě i chytře - je mega debilní, kamera je v určitých scénách vyloženě příšerná, CGI vypadá jak z mých prvních pokusů v After Effects, akce strhává špatnou choreografií i střihem a celý to sci-fi je založený víc na "fi" spíše než "sci". A to vůbec nehledim na to, že to je upatlaný převážně z Arrival a Vetřelce, tudíž originalitu nečekejte už vůbec. Katee Sackhoff to sama neutáhne, byť se jako jediná trochu snaží. Asi jeden z nejhorších seriálů, kterej jsem kdy viděl. ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Poněkud vykrádání Stargate s politicky korektním dopingem. Někdy to bylo prostě moc dlouhé. Sachhoff vyhrála můj osobní řebříček o nejprotivnější herečku. S jiným obsazením i jiným podáním postav to mohlo být přece jen lepší. O nechutně a brutálně znásilněné fyzice se nebudu rozepisovat. Dávám tři, ale je to tak tak. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama