Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Jim Hacker už sedí v premiérském křesle celé tři dny - a zatím si vede skvěle. Tedy alespoň on sám o tom nemá nejmenších pochyb. Pravda trochu mu vadí, že se asi napříště bude muset obejít bez obědů, neboť v Downing Street se nevaří. Ale tato drobná nepříjemnost je bohatě vyvážena radostným očekáváním nadšených reakcí veřejnosti, jichž se mu nepochybně dostane, až ji seznámí se svým geniálně prostým "Velkým plánem", jímž jediným politickým tahem vyřeší problém obrany, školství i nezaměstnanosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Ať žijí všichni byrokraté, kteřížto jediní jsou skutečnými vládci naší planety a jejichž úkolem je na správnou cestu usměrnit všechny ty tupé politiky, co se do všeho jen pletou a odváží se mít nedejbože i nějaké ty ideály. The Best of Britcom tady s nezměněnou razancí podruhé útočí na vaše naivní představy o tom, co že je to vlastně ta politika. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Tohle i Jistě, pane ministře by měli pouštět před našimi současnými zprávami, aby bylo ještě lépe vidět, že to, co si v Anglii vymysleli v 70. a 80. letech jako komedii, aplikují naši politici v praxi, a to napříč politickým spektrem:-( Aktualizace 19/6/2012: Tak to, co se u nás ve skutečnosti děje, by scénáristi ani politici v Anglii teda nevymysleli ani pod drogama! ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Jistě, pane premiére, tohle je jedna z nejlepších politických satir na televizních obrazovkách. Sušší než takové Spin City (Všichni starostovi muži), ale i tak laťka humoru je zde opravdu hodně vysoko. Další z důkazů, že sranda jde dělat z politiky i kultivovaným způsobem. Ostatně paní Bubílková by se mohla tady lecčemu naučit, minimálně tomu, jak být na úrovni a zároveň i vtipná. ()

Taffey 

všechny recenze uživatele

Nigel Hawthorne je největší komik, kterého znám. Kde se na něj hrabe Mr.Bean, Charlie Chaplin a všíci ostatní. Jeho mimika v obličeji je naprosto dokonalá obzvlášť v okamžicích, kdy poklonkuje Paulu Addingtonovi v roli premišra. Rád se dívávám na filmy v původním znění s titulky ale dabing tohoto seriálu je na tak špičkové úrovni, že se na něj dívám česky. ()

Dr.Cilka 

všechny recenze uživatele

Kvalita prvej serie ked bol sucasny premier Jim Hacker este iba ministrom ostala v plnej miere zachovana. Navyse sa putavost pre divaka snad aj zvysila, kedze epizody po tematickej stranke ziskavaju nove moznosti - hlavna postava je uz jednou z top person sveta :) Zbohom "nudne" (a velmi vymyslene:) Ministerstvo administrativnych zalezitosti, teraz sa ide na velke temy akymi su medzinarodne vztahy, zbrojenie ci veci narodnej bezpecnosti. Samozrejme, ze s takym vtipom a sarmom, az by jeden neveril :) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Premiérka Margaret Thatcherová (v té době úřadující) byla velkým fanouškem tohoto seriálu. (ČSFD)
  • Každý díl končí slovy: "Ano, pane premiére." (ČSFD)

Reklama

Reklama