Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (251)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, které jsem viděl v autobuse při návratu z akce v zahraničí. Ani tady jsem nečekal žádné zázraky, protože již dvojka stála celkem za hovno. No a třetí díl se nesl v dosti podobném duchu. Jednička byla docela zábavná, dvojka trapná a trojka to samé v bleděmodrém. Pár vtipných momentů na začátku pobavilo, ale potom to sklouzlo do nudného vyšetřování, kdo krade na místních vinohradech úrodu, hádky mezi těhotnou Rambo a Hádkem či sousedy a ten vyděrač slovák taky nic extra. Scénář ničím neoslnil, herecké výkony taky hodně průměrné, vtipnost drhla, inu asi jsem si měl dát tak tři litry vína a pak bych se možná u toho i trochu pobavil… ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím nejzajímavější Bobule. Hlavní postavy mají konečně skutečné problémy. I když jsem samozřejmě tušil, že všechno dopadne nakonec dobře, přesto jsem byl příjemně překvapen jakou řemeslnou kvalitou je tento výlet na Jižní Moravu natočen. Lukáš Langmajer je zde navíc poprvé v sérii v pohodě snesitelný. 65% ()

Reklama

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Takova hodne nenarocna oddechovka, film, ktery kdyby clovek nevidel, asi se nic moc nestane. Do oci bijici byly (ne)pokusy o jihomoravske nareci - Taborsky z Litvinova, ktery se o ne snazi hrozne prehnane; decka Honzy a Klary - kdyz uz se rozhodnu, ze se v nejake scene budou lidi trumfovat a porovnavat moravske a prazske, nemuze moravske dite rikat "moravskej", to je fakt blby, a to i kdyz mohlo pochytit neco z reci tatinka, ktery puvodne Moravak neni. Na druhou stranu se u snimku clovek potesi krasnymi zabery Moravy, herci jsou vetsinou docela prirozeni, da se na to divat. Nevidela jsem 2Bobule, 1Bobuli pak kdysi davno a uz si to prilis nepamatuju, kazdopadne 4, 5, 6 bobuli uz bych asi nenatacela. 45 %. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Bobule byly taková bezstarostná pozitivní letní komedie. Spíše to působilo nostalgicky a smutně. Nevím co na scénáři přimělo Terezu Voříškovou změnit názor, její postava se 3/4 filmu tváři nakvašeně. Kryštof na tom není o moc líp a nefunguje už ani ten milý přihlouplý humor Langmajera a fórkama bavil minimálně. Vedlejší postava Kozderky taky skoro nevyužitá. Policistka od Lumíry patřila k tomu nejlepšímu. Vše tak trochu zachraňovalo posledních 15-20 min. Kryštof song zase top. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatný, jak se mohlo jevit z diváckých ohlasů. Největším problémem filmu je prostě těhotenství Voříškové, které bylo uměle našroubováno do scénáře a hlavní dějová linie kvůli tomu dost trpí. Ženská si během těhotenství přestane rozumět s manželem, tahá těžký přepravky s hrozny a je sváděna slovenským Noidem Bártou - je to tak hloupé, až to diváka mnohokrát vytrhne z dění. Jinak si myslím, že je to solidní film o přátelství a rodině, který je doprovázen krásnými záběry na Moravu a zakončen povedeným rozuzlením. Pokud však od filmu divák očekával humor, tak chápu jejich zklamání, protože ve filmu v podstatě není. Berte film jako rodinné drama, přimhuřte oči nad těhotenstvím Rambičky a dostanete fajn zábavu. . ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Když Honza (Kryštof Hádek) na začátku filmu přijede domů, tak si dá skleničku vody. V jednom záběru má ve sklenici mátu a citron a v dalším má jenom čistou vodu. (Luky.Konicek)
  • Kvůli epidemii koronaviru byla zrušena slavnostní premiéra filmu, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Natáčelo se v Praze a poté na Pálavě, např. ve vinných sklepech v obci Bulhary, Moravské Nové Vsi, v okolí Zaječí a Klentnice. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama