Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (251)

claudel 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezdějový film. Nic se v něm neděje, pokud čekáte, že něco přijde, tak nepřijde. Věřím, že si herci užili, dobře se najedli, napili a bylo jim dobře na duši. A nemuseli toho zase tolik předvést. Paradoxně mi nevadí, že jsem třetí díl viděl, kamera fajn, hudba fajn, mí oblíbení herci, i když hrají v blbosti a ústřední písnička, na niž jsem čekal celou stopáž. Posledních deset minut bylo nejlepších. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Bobule byly taková bezstarostná pozitivní letní komedie. Spíše to působilo nostalgicky a smutně. Nevím co na scénáři přimělo Terezu Voříškovou změnit názor, její postava se 3/4 filmu tváři nakvašeně. Kryštof na tom není o moc líp a nefunguje už ani ten milý přihlouplý humor Langmajera a fórkama bavil minimálně. Vedlejší postava Kozderky taky skoro nevyužitá. Policistka od Lumíry patřila k tomu nejlepšímu. Vše tak trochu zachraňovalo posledních 15-20 min. Kryštof song zase top. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VÍNO A ŽIVOT TĚ ODMĚNÍ…““ /// Je to takový… trapný. Manželská krize, kamarádský shledání, vinařská ekonomika, děti, zloději… prostě Jižní Morava. Postavy nic moc – ale víno jim evidentně chutná. (Tož to bych tam mohl něco vodštěkat taky!) No a tak se tak nějak prochlastáme na konec, kterej je – dobrej (jako optimistickej). A pěkné to teda není! Spíš trapné, ale to už jsem říkal… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se se unýst syna (svýho). Na Moravu (kam kurva jinam!) 2.) Kupuju víno od týpka, co nemá vinohrad. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Začátek příšernej, topornej, zoufalej, pak se to trošku zlepšilo a konec vyhrabal 3Bobule aspoň na tu hvězdičku. Komedie to není ani omylem. Vtipy i některý záběry jsou trapný, v tom nejlepším případě strašně tuctový. Je to nuda k pláči. Člověk by neřekl, že se může hodinu a půl dívat na film, kde se skoro nic neděje, kde herci skoro nehrajou (výjimkou budiž Mirek Táborský). A musím říct, že hodně dojemnej a sympatickej byl ten voiceover Vaška Postráneckýho, to se mi líbilo. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Stále méně nápaditá letní resp. podzimní romance z vinohradu. Všechno už plnou vahou stojí na pitvoření Lukáše Langmajera, svou chvíli si vybere i Braňo Deák. Povedli si obě filmové děti (Anna Krejčířová je přirozenější než Šimon Klacl) a nikdo si asi nebude stěžovat ani na Lumíru Přichystalovou). A je to dost smutné, kvůli Postráneckému. 4B už prosím ne. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Tereza Ramba původně ve filmu nechtěla hrát, ale po přečtení scénaře změnila názor. (Duoscop)
  • Nákladní vůz Avia, kterým Miro (Branislav Deák) odváží zakoupené víno, má poznávací značku PP-484YR. Na Slovensku jsou ale kombinace s „Y“ na předposlední pozici vyhrazené pro přívěsy a traktory a na nákladním autě taková značka být nemůže. (Martin_L)
  • Kvůli epidemii koronaviru byla zrušena slavnostní premiéra filmu, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno