Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (251)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Hrozně, ale opravdu hrozně nezajímavé pokračování série, která sérií snad ani být neměla. První díl byl fajn, existenci druhého jsem už moc nechápal, ale že se rozhodli o tom ničem natočit i trojku? Nechápu, jak jsem u toho dokázal vydržet až do konce bez toho, aniž bych se unudil k smrti. Jelikož zde nebylo nic záživného - ani děj, ani postavy. Prázdný film o ničem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, které jsem viděl v autobuse při návratu z akce v zahraničí. Ani tady jsem nečekal žádné zázraky, protože již dvojka stála celkem za hovno. No a třetí díl se nesl v dosti podobném duchu. Jednička byla docela zábavná, dvojka trapná a trojka to samé v bleděmodrém. Pár vtipných momentů na začátku pobavilo, ale potom to sklouzlo do nudného vyšetřování, kdo krade na místních vinohradech úrodu, hádky mezi těhotnou Rambo a Hádkem či sousedy a ten vyděrač slovák taky nic extra. Scénář ničím neoslnil, herecké výkony taky hodně průměrné, vtipnost drhla, inu asi jsem si měl dát tak tři litry vína a pak bych se možná u toho i trochu pobavil… ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VÍNO A ŽIVOT TĚ ODMĚNÍ…““ /// Je to takový… trapný. Manželská krize, kamarádský shledání, vinařská ekonomika, děti, zloději… prostě Jižní Morava. Postavy nic moc – ale víno jim evidentně chutná. (Tož to bych tam mohl něco vodštěkat taky!) No a tak se tak nějak prochlastáme na konec, kterej je – dobrej (jako optimistickej). A pěkné to teda není! Spíš trapné, ale to už jsem říkal… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se se unýst syna (svýho). Na Moravu (kam kurva jinam!) 2.) Kupuju víno od týpka, co nemá vinohrad. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomínalo sněženky a machry po 25 letech. Proč mají vždy autoři pocit, že když něco natočí po X letech, všichni musí být rozhádaní, nešťastní, rozvedení a tvářit se jako hovna. Skončil tak básník Štěpánek, Sněženky i tyhle Bobule... Dejte si nějaké bobule a trochu toho úsměvu do života milí zkvašení autoři ;-) ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

OK, ako film majú 3 bobule more nedokonalostí a je to príliš schématicky infantilné moravské klišé, avšak pre vyznávačov povestnej "vinárskej filozofie" je to vlastne úplne jedno. Pointa je totiž niekde úplne inde,... napokon... vlastne ani sám nerozumiem tomuto hodnoteniu, ale niečo mi na tejto tématike jednoducho nepochopiteľne imponuje ... :D ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Když Jirka (Lukáš Langmajer) ujíždí se svým synem před policií, hraje při tom píseň „Freedom“ od české hudební skupiny MYDY. (rublik05)
  • Nákladní vůz Avia, kterým Miro (Branislav Deák) odváží zakoupené víno, má poznávací značku PP-484YR. Na Slovensku jsou ale kombinace s „Y“ na předposlední pozici vyhrazené pro přívěsy a traktory a na nákladním autě taková značka být nemůže. (Martin_L)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama