Reklama

Reklama

Spadl z oblaků

Trailer

Obsahy(1)

Danny Morgan (RHYS IFANS Notting Hill, Malý Nicky Satan junior), se už dlouho těší na dovolenou, kterou mu překazí jeho intrikářská přítelkyně Trudy. A tak dostane bláznivý nápad. Během grilovací párty uváže ke svému křesílku balóny naplněné héliem, vezme si pivko a uletí nudě, všednosti a všem, co ho mají za tuctového chlapíka. Vzdušné proudy ho zanesou do světa půvabé policistky Glendy (MIRANDA OTTO Pán prstenů, Válka světů) a Danny si uvědomí, že má jedinečnou šanci začít svůj život znovu, s jinou ženou, v jiné posteli. Ale to by po něm nesmělo být vyhlášeno pátrání a Trudy by nesměla být potvora. Zázraky se dějí. Jen je musíte umět chytit za pačesy! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Hodnotil bych to jako jednu z tech prijemnejsich a oddychovejsich veci, na kterou se da opravdu divat, vtahne vas do deje a bavi te se. Mozna kdyby tam bylo neco navic neco extra nebo neco co by vice zaujalo, dal bych i 4* ale mozna diky za to, jake to je, nenasilne a prijemne a nesnazi se necim vnutit a zaujmout. Hodnoceno prijemny film. ()

Diamant 

všechny recenze uživatele

Fantastický nápad a aj filmové spracovanie dobrodružného letu pomocou viacerých menších balónov./ On túži po dobrodružstve, ona po kariére. Môžu si rozumieť? Nemali na to myslieť skôr? Zamýšľajú sa mladí, keď spolu chodia, nad perspektívnosťou ich jednoty? Raz totiž prvotné zaľúbenie vyprchá. A čo potom? ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, který nenadchne, ale ani neurazí. Trochu sice zavání červenou knihovnou, ale myslím, že přináší i několik zajímavých poučení. První a nejdůležitější - pokud se s někým, nebo někde necítíš dobře, jdi od toho !!! Druhé, z toho prvního vyplývající - když je ti z někým dobře, nenech ho odejít !!! Třetí - sny jsou od toho, aby se plnily. Nevyvážený film, kde se střídají silné a slabé, až naivní okamžiky - dal bych 2, ale kvůli hezkým očím Mirandy Otto dávám 3. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

( Viděno v rámci "teď vybírám film Já" - vybírala partnerka ) Pohodový film, který opravdu spadl z oblaků. Nikdo tady neprdí, nekrká, nezvrací, nemá hubu plnou sprostých slov, není tady žádnej ukecanej černoch kterej každého oviňuje z rasismu, není to debilní a nenachází se tady žádní idioti. Prostě čirý údiv. Film jsem dnes viděl poprvé a určitě ne naposled. To že je film dobrý ho dostalo až na můj externí HDD který je určen jen pro opravdu dobré filmy. Danny a Glenda si výborně sedly a ta romantika tomu prostě dodala dobrou pohodu. Začátek je sice mírně nezáživný, ale jen co se Danny odlepí od země, začne to být dobrej film. 4 hvězdy. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Danny Morgan se stane národním středem pozornosti, když vzlétne na zahradním křesle, ke kterému jsou přivázány balónky, a odlétne neznámo kam. Příběh o podivínovi, či tak trochu bláznovi, kterak zvláštním způsobem k životní lásce přišel. Jedná se o krapet neotřelý romantický snímek, ke kterému je potřeba vzhlížet okem shovívavým. Je to sice podivnost, ale ve svém smyslu má v příběhu určitou hloubku, rozvahu, citovou citlivost a něco pro zasmání. Dějem sice vládne ohromná předvídavost, ale to nechme bez povšimnutí. Nakonec zjistíme, že je příběh povznášející, okouzlující a prostě bláznivě zamilovaný. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je inspirován skutečným příběhem Američana, který se 2.července 1982 vznesl v kalifornském San Pedru ne svém zahradním křesílku, k němuž připevnil pětačtyřicet meteorologických balónů, a doletěl až k losangeleskému mezinárodnímu letišti. (Olík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno