Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Reiner 

všechny recenze uživatele

Oproti ostatním v tom vidím pouze seriál pro zpříjemnění všedních dnů. To opravdu musí všude téct krev? Musí být každý nový seriál či film plný nechutných sexuálních scén pro nedospělé (nevyspělé) jedince? Zameťte si každý před svým domem... Seriál je to (sice až moc naivní, ale) hezký. Kdo chce, určitě si v tom najde to své. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jako start dětských teen hvězdiček - David Gallagher, Jess Biel, Ashlee Simpson, Leighton Meester, Haylie Duff.....dobré.. Ale jako nějáká dějová lahůdka je to docela prázdné. Velká reklama na náboženství a na to jak jsou věřící lidé šťastní a soudružní, jak si pomáhají navzájem, jak krásně pějí v chorálech a jaké dělají dobročinné akce... Nezlobte se na mě ale v tomhle jsou Američani uplně pošahaní..ať si každý věří čemu chce třeba i tomu že nastane konec světa v tomto roce ale proč proboha o tom točí seriály??Zajímalo by mě procentuelní rozdělení věřících v USA, protože pořád slyším ty jejich ovečkovská hesla typu IN GOD WE TRUST(viz. jednodolarovka)..všechno je to jenom blbá maska jedné velmoce, která by nejraději měla celou planetu pro sebe. ()

Reklama

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne nechutná sračka. Nenávidím tieto nechutné, moralizujúce agitky, ktoré majú ukázať mládeži aké, že to sú v živote správne hodnoty. A to len preto, aby potom vyrástli a zistili, že všetko je inak a tento seriál im len tlačil kaleráby do hlavy. Všetky postavy sú hysterické- tatko farár pôsobí ako hraná verzia Neda Flandersa. Chápavý, veriaci, milujúci, slušný, verný, rozumný, nápomocný- skrátka bez chyby! Aký krásny a reálny vzor pre ľudí. Celá táto seriálová nočná mora je popretkávaná absurdnými scénami, ktoré majú byť poučné, ale sú na smiech. V jednom dieli si synátor priniesol od spolužiaka domov jointa (samozrejme spolužiak naňho naliehal). Zvažoval či ho neokoštuje, ale keď nebol doma, jeho super fotrík mu toho Johnnyho našiel, a ihneď sa s manželkou dal do ultra-serióznej diskusie o drogách ("Prečo sa k tomu uchýlil?"- keby som ja mal takých rodičov, asi sa zastrelím, žiadna droga by mi nestačila na únik :-)). Syn sa potom vrátil domov, a z nejakého dôvodu (detaily som zabudol) v izbe padol na kolená, začal plakať a modliť sa priposteli, a žiadal Boha, aby mu odpustil. Aby mu odpustil, že sa chcel uchýliť do zlého, temného, skazeného, deti vraždiaceho, život ničiaceho, Satanovho sveta DROG. Tatko to videl cez dvere do jeho izby (akurát sa s ním išiel porozprávať- nie kričať, pozor (!), lebo tým sa nič nevyrieši a on je rozumný, veriaci, verný, oholený a vždy so zapravenou košeľou), ale nevošiel dnu a nič mu nepovedal, pretože videl, že vlastné svedomie ho aj tak dobehlo, a že sa odovzdal so svojím problémom do Božích rúk a uvedomil si svoj nechutný prehrešok. Tak keď mi na toto niekto povie, že to je konečne pekný a príjemny rodinný seriál, tak sa zbláznil. Odporná a nechutná moralita. Kresťanský náborový pamflet, ktorý ukazuje, že všetci naokolo majú problémy, ale nikto ich nezvláda s takou gráciou a ľudskosťou ako správny kresťan. Fuj! ()

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Kvalitou seriál nič moc. Dookola sa opakujúce dialógy, stále o tom istom, vždy správne rady reverenda Camdena a ponaučenie na konci dielu. To všetko ide pekne na nervy pretože je jasné, že normálna rodina by sa takto nesprávala. Aj napriek tomu musím priznať, že Siedme nebo pozerávam. Nie preto že by som to obdivoval, skôr sa zabávam na všetkých tých strojených dialógoch a vždy vyriešených problémoch. ()

Americ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál som v dectve nenávidel,už len obyčajný pohľad na dokonalú rodinku vo mne vyvolával len odpor,ale neostalo to len pri tom ako seriál pokračoval pocit blízky dáveniu vo mne vyvolával každý člen rodiny Kendenovcov ,z môjho hľadiska by mali tento stupídny seriál zakázať z dôvodu vymývania mozgov ( -55%). ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)
  • Stephen Collins dostal ponuku na rolu Erica Camdena dva dni pred natáčaním seriálu. (rador)
  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama