Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

lilina133 

všechny recenze uživatele

Keď som bola mladšia tak som tento seriál (dnes pre mňa z nepochopiteľných príčin) odpozerala od začiatku po neviemkoľkú sériu...Je isté, že druhýkrát, by som už takú chybu nespravila, lebo problémy typu kto chodí, kto nechodí a prečo nechodí do kostola a ten "idylický" život ide úúúplne mimo reality.....Kde každý chodí svoje ťažkosti riešiť za miestnym kňazom, ktorý vie akoby zázrakom všetkým pomôcť a poradiť aj s nejakým morálnym ponaučením ako bonus....Nechápem, kde tvorcovia vôbec na tie nápady chodili... ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Zvláštní věc, mající něco do sebe. V ranních hodinách, kdy je Sedmé nebe vysíláno se televízní program teprve rozjíždí, tudíž např. marodící člověk vezme zavděk cokoliv. Přehnaně naivní a moralizující seriál by v hlavním vysílacím čase neměl šanci, ovšem po ránu se na něj v rozespalosti dá bez problémů dívat. ()

Reklama

petite fille 

všechny recenze uživatele

ja som vždy tvrdila, tvrdím a aj budem tvrdiť, že seriál, v ktorom celá veľká problémami zmietaná, ale napriek tomu šťastná americká rodina dokáže plný jeden diel riešiť to, že dcérka dostala svoju prvú menštruáciu, je prinajmenšom nenormálny. aj napriek vznešenému posolstvu viery. no nehnevajte sa... ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Tento serial by zaslúžil ešte dve žánrové prívlastky. Komédia a sci-fi pretože situácie, dialógy sú vyslovene na smiech a to najme preto ,že sú značne odtrhnuté od reality všedného rodiného , pracovného alebo života vôbec. Neviem sa rozhodnúť či jednotlive postavy sú neskutočne dokonalé alebo neskutočne blbé. Toto može existovať len v nejakej sfanatizoivanej ba priam sektárskej spoločnosti. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Čím více dílů vidíte, tím jde hodnocení dolů. A je docela možné, že se mé hodnocení zasekne na jedné hvězdičce, protože sestra si to nahrává. Každopádně tu jednu dávám jen za Jessicu Biel.. Já mám pro ní velkou slabost.. :-) K datu 29.9.08 Snižuju na tu "slibovanou" jednu hvězdičku. Protože, aby v každém díle řešili válku v Iráku a že je to správné a tak podobně.. to ne.. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)
  • Stephen Collins dostal ponuku na rolu Erica Camdena dva dni pred natáčaním seriálu. (rador)
  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama