Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Triny 

všechny recenze uživatele

omg.. nějak nechápu, jak se takový seriál jako je tenhle, mohl dočkat takových pokračování a takové řady sérií! Stačí kouknout na jediný díl a dělá se mi mírně špatně ze všech těch moralistických žvástíků a neustálého promlouvání o něčem a omlouvání se za každou pitomůstku.. No prostě - být v tom seriálku já, tak se omlouvám od začátku do konce dílu a kaju se před vyčítavým ale zároveň nechutně chápavým a soucitným pohledem reverenda a jeho "neomylné" supermanželky..;) ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál o radostech a strastech jedné rodiny. To, že je to rodina kazatele tady ale škoda moc velkou roli nehraje... A berou to až trochu moc hopem. První díl - dcera čekající na první menstruaci. Druhý díl - o synové nezletilé těhotné přítelkyni. Čtvrtý díl - halloween atd... O Bohu skoro ani slovo... Výhodou seriálu ale je absence sexuálních a dalších amorálních prvků. ()

Reklama

Reiner 

všechny recenze uživatele

Oproti ostatním v tom vidím pouze seriál pro zpříjemnění všedních dnů. To opravdu musí všude téct krev? Musí být každý nový seriál či film plný nechutných sexuálních scén pro nedospělé (nevyspělé) jedince? Zameťte si každý před svým domem... Seriál je to (sice až moc naivní, ale) hezký. Kdo chce, určitě si v tom najde to své. ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

,,Otče, mám pocit, že tvůj syn, tedy můj bratr, už sexuálně žije, a není ve svazku manželském. Neměl bys ho kárat, ale spíš poučit o antikoncepci"...Idylický seriál absolutně odtržený od reality, který může bavit snad jedině náboženské fanatiky a duševně choré (není to totéž?). Seven Hoven je nechutná trapná křeč, u které pobaví jedině udivené výkony herců, kteří se nestačí divit co za kraviny to vypouští z úst. Dílo Satanovo! ()

Andre.w 

všechny recenze uživatele

Náboženská agitka, jasně o tom žádná...ale taky návod na dokonalou rodinu. Už to samo o sobě svědčí o naprosté odtrženosti od reality. Normální výchovnej seriál, kde se probíraj všechny záležitosti života prizmatem fundamentalistickejch křestˇanů. Ten kdo bytostně nesnáší náboženství, ať na to radší nekouká, jinak normálního člověka to může jen pobavit. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Stephen Collins dostal ponuku na rolu Erica Camdena dva dni pred natáčaním seriálu. (rador)
  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)
  • Všetky deti sú pomenované po niekom z biblie. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama