Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

ImNotThere 

všechny recenze uživatele

Prototyp béčka, o které jsem náhodou zavadila, když jsem nešťastně zakopla o ovladač. Lituji toho, ale přepnout se nedalo. Ta trapnost na mě měla hypnotizující dopad. Ráda bych si jen tak pro legraci přečetla scénář, pokud někdo nějaký sesmolil. Těžko se to pozná, když za něco málo přes hodinu sledování slyšíte něco jako: 'Aaaaaaaaaaaa! Pohyb! Aaaaaaaaaaa! Sejměte ho!' ..... **motherfucker** ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tu atmosféra postapokalypsy, někdy je to opravdu před zhroucením, hutný a skutečně to vypadá dost zničeně a nemorálně. Záporák je tak zápornej, že víc už to asi nejde, měl jsem z jeho modrých očí nepříjemnej pocit i v dospělosti. Jenže příběh mi nikdy nešel na rozum a to už vůbec ne jako malýmu dítěti. Mátla mě podobnost Van Dammeovy lásky, kterou Tremolo zabil a toho kyborga, takže jsem myslel, že je to tatáž osoba. Dnes mi ten příběh přijde trošku moc jednoduchej, nepříliš propracovaný dialogy a vlastně jich je i málo. Ale jak už jsem řekl, tyhle nedostatky mi nahrazuje Van Damme v plné síle,výtečná atmosféra rozkladu a zmaru a nejlepší filmový záporák. A svým způsobem to vlastně až taková pitomost není, protože to minimálně zabaví. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

ukrižovaný van damme! film používa polopatistickú naratívnu formu a primitívnu filmovú reč, i napriek dosť krátkej minutáži je na viacerých miestach umelo nadlžovaný a preto máte pocit, že sa tam deje málo. expozícia i celková charakteristika postáv je biedna až žiadna - čo najmä pri hlavnej dvojici (prípadn - ak rátame aj samotného cyborha pearl - trojici) veľmi nepostačujúce a chýbajúce. poteší však béčková postapokalyptická lacná výprava, najmä pasáž v kanáloch a pri záverečnej bitke v daždi musím uznať, že je Fender naozaj hrôzostrašný a démonický. synťáková zapamätateľná ústredná melódia, až romanticky poňatý hlavný hrdina v podaní mladého vandammeho s dvoma variantmi účesu a dvojstranový bezduchý scenár - to robí z tohto filmu šlabikárový príklad béčkového postapokalyptického karate sci-fi osemdesiatych rokov. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvý krát som belgického majstra bojových umení Jeana-Claude Van Dammeho zaregistroval niekedy koncom osemdesiatých rokov vo filme "Karate Tiger". I keď tam nehral hlavnú postavu, upútal moju pozornosť skvelým stvárnením charizmatického ruského záporáka Ivana Kraschinskyho. Druhým filmom, kde som ho potom videl bol "Cyborg". Tam už sa ocitol v hlavnej úlohe. Je to béčkový postapokaliptický sci-fi thriller. Po rokoch som si tento titul pozrel znova a musím uznať, že to nie je žiaden klenot, ale vďaka nostalgii mu tie tri hviezdičky dám. *** ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní béčko všech béček, tak jak má být s haldou mrtvol, který má na svědomí převážně Jean Claude Van Damme a jeho kudla. S ní mu to fakt jde a podřezává ty špinavý kriply v pravidelných krátkých intervalech. Co se týká scénáře, tak ten tady teda moc velkou roli nehraje, ale ani to moc nevadí, tady jde hlavně o co největší počet mrtvol a to se díky Van Dammovi daří splňovat po většinu doby dokonale. Poved se i záporák, sice by nemusel tak neustále řvát, ale krutej je teda libově s těma ďáblesky modrýma očima a závěrečnej duel mezi nim a Van Dammem je skvělej. Jedinný co bych na tomhle filmu rapidně vylepšil je hudba, ta je fakt bídná, ale jinak sem se dokonale bavil a trošku mi to připomělo starýho dobrýho Conana, ale v postapokalyptickým sci-fi kabátu ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • V úvodních titulcích se objevuje špatně uvedené jméno, herec Ralf Moeller je v nich uveden jako „Rolf“. (korbitch22)
  • Ralf Moeller měl tak silný německý přízvuk, že musel být předabován. (Chatterer)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama