Reklama

Reklama

Thajský mistr Tong Pom se nesmíří s porážkou a brutálně zavraždí mladého šampióna Kurta Sloana. Příběh pokračuje po několika letech. V tělocvičně, kterou vede, učí Kurtův mladší bratr David mladé bojovníky zápasit. Nejlepším žákem je Brian, ctižádostivý, nevyzrálý talent, přímo posedle toužící se prosadit. Dá se zlákat dohazovačem sportovců Maciahou, pracujícím pro thajskou organizaci. Vlastní ji Sangha, otec zabijáka Tong Poa. Mezitím vyhledá Davida starý mistr Xian. Jako učitel odevzdá mladíkovi finesy bojové dokonalosti. Nicméně zákeřný Tong Po zlikviduje i nadějného Briana. Ačkoliv Xian a jeho žák neuznávají filozofii pomsty, vyzývá dospělý adept bojového umění thajského vládce k boji na život a na smrt... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, že dám dvě hvězdy, protože to není ZASE tak špatný, jenže pak přišlo finále a já jen zíral jakou kravinu z toho dokážou udělat. Film na legendárního Kickboxera navazuje celkem povedeně (i když osud Kurta je jako flusanec do obličeje), Sasha Mitchell nemá ani z polovinu takovou muskulaturu jako Jean a už vůbec není v boji tak cool (i když je sám herec amatérským mistrem světa, holt film se od reality někdy dost liší), jenže má v sobě dost sympatií. Vypadá hezky, nevypadá jako bojovník, spíš jako drsňák z Beverly Hills 90210, ale to se mu dá odpustit a celkem mu i přát, jenže pak to začne jít celý do kopru. Na minulým Kicku byl nejlepší trénink. Tady? Trénink neexistuje. Dennis Chan přijede, meditují spolu v parku, final fight, konec. A abych nezapomněl, kamera je hodně špatná, i když je otázka, jestli to není trochu schválně, protože všichni herci prostě nesahají Van Dammovi ani po kotníky, takže se musí střihat mnohem víc, než je zdrávo. Jsem zvědavý co další díly, tenhle byl prohra. PS - nejdřív jsem si říkal, že je škoda, že do toho Jean nešel, ale na druhou stranu bych přišel o můj milovaný Dvojitý zásah. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Naprostý skok do prázdna. Slaboulinký odvar oproti jedničce, boje ( nezáživné ), hudba ( tak takové písně při boji jsem fakt nežral, připadalo mi to jako v nějaký komedii ), prostě se toto moc nevyvedlo. A herec Sasha Mitchell filmu moc nepřidal, měl radši zůstat jen u seriálu ´´Krok za krokem´´ a bylo by to mnohem lepší, tam mi seděl mnohem víc. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Reklama

Bones! 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slátanina!Kdo zná Sashu Mitchella ze Step by Step, těžko ho může vidět jinak než jako "Kouďáka", což ale v tomhle případě není na škodu...Jestliže první díl s Van Dammem měl v sobě alespoň něco, tak tady už se nedá najít zhola nic...Debilní zápletka(lze-li tomu tak říkat), spousta klišé typu záporáci mají zbraně, hodní nic, a skončí to tak, že se záporáci válejí v bolestech na zemi, a navíc postava Mistra bojových umění jakoby zažila obrat o 180 °...Zásady takřka žádné, skoro až vtíravost...Prostě absolutně nesmyslný film od začátku do konce, na pomezí * a odpadu!!!! ()

Monco 

všechny recenze uživatele

Dávám dvě hvězdičky, ale to jen z nostalgie. Tohle je prostě to pokračování, které se nepovedlo a které bývalo zvykem. Tong Po vlastně všechny zabije kromě mistra Xiana a ten trénuje bratra Davida(o kterém není ani zmínka v první díle, zvláštní co?) a ten potom v závěrečném souboji vyhraje, jak jinak ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

David Sloane už rozhodně slávu svých bratrů nerozšíří. Je to spíš takový Mirek Dušín, který ve svých odhadem pětadvaceti letech rozdává moudra hodná spíše tak bojem ošlehaného kmeta Thaice, který si ho vzal na paškál, stejně jako Kurta Sloaneho v jedničce. Ani drsný Tong Po už není to co bejval, navíc když z něj udělali vraždícího magora, což beru jako velice nesmyslnou věc. Myslím, že režisér si mohl vymyslet děj (a co mu předcházelo, viz odkazy na K1) poněkud přijatelněji. Celý film je smutnou degradací oproti slušnému prvnímu dílu. 35% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Sasha Mitchell ve filmu využil své zkušenosti z osobního života. Herec je amatérským mistrem světa v Kickboxu a držitelem černého pásů v Taekwondu. (Lajty)
  • Ve flashbacku, kdy Sanga (Cary-Hiroyuki Tagawa) vypráví příběh o tom, co následovalo po porážce Tong Poa (Michel Qissi) Kurtem Sloanem (Emmanuel Kervyn), je v horní části obrazovky možné spatřit vodní dělo, které vytvořilo umělý déšť. (Lajty)
  • Väčšina bojových scén sa odohráva v aréne, ktorá je v skutočnosti súčasťou Californskej univerzity v Irvine. Väčšinu divákov tvoria práve študenti tejto školy. (beso74)

Reklama

Reklama