Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (469)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Párty Hárd vypadá lépe než většina české produkce, která se suverénně sere do kin, i když stěží přeskočí laťku, kterou nastavila TV Barrandov. Pohl natočil bláznivou stříkací jízdu a jistě si ji užijí nejen zastydlí puberťáci. Všichni režiséři, kteří každý rok brečí, že mají málo peněz od sponzorů a Státního fondu kinematografie, by si měli uvědomit, že jen o penězích to skutečně není. Chce to filmařský talent a umění něco sdělit, pak je jedno, kolik máte v kase. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

To je naprosto neuvěřitelný, co dokáže Pohl natočit za pár korun. Co do kvality obrazu nebo střihu to úplně v pohodě snese srovnání s běžnou tvorbou. Od svého prvního filmu udělal velkej posun vpřed. Na fekálnosti a drsnosti humoru neubral, zato příběh dostal i jakous takous linii. Byly tam místa, kde jsem se smál nahlas. Třeba když Pochcánkův otec oznamuje, že kluka čeká léto u Karadžče a pak pět let v srbských milicích. Fór s defekací "on the spot" je taky super, stejně jako samotná party. V pár místech to trochu vázlo, ale v té kadenci vtipů se to naštěstí ztratí. Upřímně myslím, že z Martyho Pohla roste velký talent české kinematografie. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Festival (pro) otrlého diváka. Poloamatérské české Prcičky s nulovým rozpočtem, kde se ultra nechutné fekální odpadové momenty (vymačkávání beďarů, sraní) střídají s gagy na hraně ryzí geniality (vaření perníku ve škole, žlutý/hnědý poplach). Neherci jsou (v rámci možností) docela OK a představitel "Pochcánka" je pomalu takový český Jonah Hill. Jeden z mála (současných) filmů, které s přehledem dostojí své (extrémní) pověsti. 60 % ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Filmařsky na daleko kvalitnější úrovni než Martyho předešlé filmy a posun je dost znát, zejména kamera byla dost klidná, záběry dobré a kvalita dialogů se na úrověň ZNK filmu docela povedla. Humor typicky řezníkovský, některé věci by prostě člověk nevymyslel a hodinu vkuse se smát nad tak absurdním vývojem děje a některýma scénkama mě prostě baví. Ke konci se to zvrhne v dost sado-maso fetiš styl, což jsem z popisku fakt nečekal a musím říct, že humorem, hovn*ma, úchylama a fetem se tady nešetřilo, tohle Řezník prostě umí. Pořád se to nedá brát jako "seriozní" film, takže subjektivně s hodnocením jdu výše, protože tohle k ničemu jinému než k pobavení fanouškovské ZNK základny sloužit ani nemá. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Kameňák meets South park. Film, jehož poměrně velkej potenciál se ztratil v až příliš nuceným exhibicionismu ne vždy sedícího nechutnýho humoru, nezkušený režii a příliš krátký stopáži. Nelze ale upřít skvělý scénáristický perly, který maj rozhodně ambice na to stát se kultovníma a nebudu popírat to, že jsem v několika scénách chytil slušnej hahasyndrom. Pohl má jako scénárista rozhodně budoucnost, ale pouze v případě, že povolí to svoje zbytečný nutkání bejt za všech okolností kontroverzní... ne vždy se to vyplácí. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • „Snímek Párty Hárd vlastně vzniknul jako reakce na frustraci z filmu Prokopat se ven (2020), který jsme připravovali spolu s Brunem Ferrarim a Čestmírem Kopeckým. Jednalo se o velký projekt, jenže jsme na něj dvakrát nedostali grant, což poslalo celý film k ledu. To byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl natočit vlastní nezávislý snímek, a tak se zrodil nápad na teenagerskou komedii. Oslovil jsem Marka Brožka, který mi točil videoklip Zoubková víla, a začali jsme makat,“ prozradil režisér a scenárista snímku Martin Pohl. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (dopita)
  • Zhruba ve třicáté minutě filmu, kdy hlavní protagonisté jdou uličkou, do nich vrazí dvojice mužů. Toto cameo si střihli Petr Esterka a Petr Purmenský, známí též pod přezdívkami Peťan a STN. (vyfuk)

Související novinky

Reklama

Reklama