Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (469)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Párty Hárd vypadá lépe než většina české produkce, která se suverénně sere do kin, i když stěží přeskočí laťku, kterou nastavila TV Barrandov. Pohl natočil bláznivou stříkací jízdu a jistě si ji užijí nejen zastydlí puberťáci. Všichni režiséři, kteří každý rok brečí, že mají málo peněz od sponzorů a Státního fondu kinematografie, by si měli uvědomit, že jen o penězích to skutečně není. Chce to filmařský talent a umění něco sdělit, pak je jedno, kolik máte v kase. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi nekorektné (čo samo osebe pokladám skôr za výhodu, ak to nie je samoúčelné, ako v tomto prípade), produkčne pomerne schopné, väčšinou dobre zahraté a má to silnú autorskú štylizáciu, najmä čo sa týka originálnych postáv, akými sú napr. skvelý varič pika s rázštepom Grundza. Podobne ako Řezníkova hudobná tvorba je to však nasilu edgy, miery násilia, toxickej mizogýnie a fekálneho humoru sú tu často cez hranice vkusu a slúžia iba na vyjadrenie autorovej pubertálnej nenávisti ku všetkému a všetkým, vrátane svojích postáv. Je to úplne blbé, čo by nemusel byť taký problém, keďže má ísť o teen komédiu, no treba chápať, že ani tie slávne Prcičky neboli mizantropické. Pomer gagov, pri ktorých som sa bavil, k tým, pri ktorých mi bolo za tvorcov trápne, bol približne jedna ku dvom. Pred desiatimi rokmi, koncom základnej školy, by som dal hodnotenie nepochybne vyššie. ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Jelikož si moje milovaná píchačka od útlýho dětství ujížděla místo večerníčků a kouzelných školek především na Black Sabbathech, Hitlerových manifestech, satanistických rituálech, ráda si na procházkách modelovala obří africký penisy z psích hoven, zbožňovala videotvorbu Al-Kájdy s tipovačkama na celkovej počet uřezaných hlav na konci epizody, často navštěvovala jatka a sem tam si v osobním volnu řezala žíly, není divu, že v dospělosti se jejími nejoblíbenějšími cz tvůrci stali Řezník a Ištván, s nimiž si pohádkově vysnila alespoň jedno vášnivý choroboplodný mrdání uprostřed pitevny. Sbalit mě nebyl až takovej problém, já se automaticky zamiluju do čehokoliv s otvorem, stačí aby do mě v Kauflandu u salámů omylem vrazila důchodkyně nebo mi zavolala random operátorka s nabídkou na mikropůjčku, a já už jim s motýlama v břiše nabízím sání mý mrdky z jejich prdele pusou. Řezník má tu výhodu, že na rozdíl ode mě nevypadá jako obtloustlá oběť středověkýho moru a místy připomíná člověka, takže se samozřejmě nepřiposere z každý popelnice na péra jako já. Mladá je s tím smířená a jelikož ho nemůže píchat, tak alespoň navštěvuje všechny jeho akce, koncerty, filmy a já musím povinně chodit s ní, aby jí měl kdo držet pivo. Řezníka jako hudebníka cením, ale jako režisér mě nikdy neoslovil, proto jsem šel včera na promítání do Scaly se značnou nedůvěrou. K mýmu překvapení se Márty vyšvihl a natočil stylovou rakovinu dobrýho vkusu s tím nejmultikulturnějším castingem ever. Z dialogů jsem regulérně odsrával pod sedačky (pro uklízečky: řada 7, sedadlo 5), jen škoda, že to ke konci sklouzlo primárně k vizuálu a hlášek ubylo. V kině byla navíc perfektní atmosféra a úvod i závěr odšeptal sám Martin, čili mladá prodělala několikanásobnej orgasmus a spokojení jsme byli protentokrát oba. Dokonce i Řezníkovi se to líbilo tak moc, že si to pokorně opětkoval. Já mu nechám ještě stupínek na rezervu do budoucna a uděluju čtyři solidní mrdavý pizdy. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Bohužel viděno až po dvojce. Ta je nejen věrně názvu harder, ale taky o mílové kroky ve všech ohledech propracovanější i odvázanější. Oproti ní jednička působí jako na koleně spíchnuté proof of concept video, kterým si začínající tvůrce zajistil zázemí na profesionální produkci. Což přesně odpovídá i realitě. "Party hard" se po zásluze stala undergroundovým fenoménem, ale až s pořádným zázemím Pohl ukázal, čeho je reálně schopný. U jedničky vlastně překvapí, že nejlépe zde fungují gagy s dospěláky, zatímco teenagerská hlavní linie klopýtá a jen marně zkouší s nimi držet krok. Pohl tu vlastně převrací pelíškovské moudro na "Šukání je pro starý. Děcka se jen vypijou.", přičemž zároveň napravuje neadekvátní prcičkovský mýtus, že nejdivočejších a nejzvrhlejších věcí se dopouštějí nadržení teenageři. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Můj komentář číslo 1000. Dlouho jsem přemýšlel, co komentovat, protože si říkám, že to je malý milník. Velký krok v mém virtuálním životě a malý, takřka zanedbatelný krok pro lidstvo. Pro mě je toto nejvýznamnější český film, který mi po mnoha letech opět dokázal, že i u nás vznikají extrémně dobré filmy, že i u nás někdo dokáže vypointovat fór a nezkazit ho, že se tu nemusí točit jen trapný politicky korektní mainstream. Tak od srdce jsem se už dlouho nezasmál. Naprosto dokonalé vykreslení postav, za sebe palec nahoru za bezprecedentní rodiče. Žlutý poplach a Já myslel že se tu prcá naprosto nejlepší postavy... Grundza králem českých cikánských herců. Kam se hrabe jaksemenuje z Mostu. Na nic si to nehraje, jde tam o prdel a je cítit, že tvůrci maji hranice nastavené jen svým názorem, protože si to platí sami. Finální faux pas mě málem sundali ze židle. Neumím si představit to koukat sjetej, to musí být naprostá řachanda... Doporučuji všem, kteří nejsou fundamentální, kteří nejsou bigotní, kteří nejsou prudérní a kteří jsou otevření možnosti, že morálka a mravnost jsou jen lidský výmysl, který nemá ve vesmíru jiné opodstatnění, než se mu vysmát. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • „Snímek Párty Hárd vlastně vzniknul jako reakce na frustraci z filmu Prokopat se ven (2020), který jsme připravovali spolu s Brunem Ferrarim a Čestmírem Kopeckým. Jednalo se o velký projekt, jenže jsme na něj dvakrát nedostali grant, což poslalo celý film k ledu. To byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl natočit vlastní nezávislý snímek, a tak se zrodil nápad na teenagerskou komedii. Oslovil jsem Marka Brožka, který mi točil videoklip Zoubková víla, a začali jsme makat,“ prozradil režisér a scenárista snímku Martin Pohl. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (dopita)

Související novinky

Reklama

Reklama