Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (277)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Česko/Slovenský vánoční film, který ani není filmem, ale neustále do očí bijícím product placementem. Film prakticky nemá pevný příběh, vše je přizpůsobeno tomu, aby parta postav jela do nejluxusnějšího hotelu ve Vysokých Tatrách (neřeší se, kde na to vzali) chodili na nákupy do nejdražších obchodů s oblečením (opět nevíme, kde na to vzali) a aby hlavní hrdinka potkala může svých snů, který je náhodou tajným miliardářem a vozí v kufru auta kytaru na kterou brnká klasiku od Johna Lennona. Výjimečně se nejedná o typicky trapný pokus o českou zimní komedii, (zdravíme Špindl) kde by divákovi bylo za herce stydno, pořád se ale jedná o zbytečný a nudný film, který není vánočním filmem, romancí a už vůbec ne komedií. Mrzí mě, že v českých kotlinách neexistují profese jako je scénárista nebo dramaturg. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zlatý "Román pro muže", podobné " Ženská na vrcholu ", spíše trapné a hloupé, jako " Špindl". Ale holt i milionáři a miliardáři mají právo na štěstí. Hrozně pitomý film, od začátku jasné, s jakým koncem. Bez humoru, spíše v křeči - viz Čínská rakev na BMW. Pro Bartošku "rychlý prachy". Navíc autodabing se opravdu nepovedl. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele

Je to blbý jako většina českých filmů, ale asi ne tolik, abych to zase bezdůvodně hejtil. Když někdo zkrátka chce na hodinu a půl vypnout, sednout si, dát si drink a podívat se na blbou komedii, kde jsou muži opět vyobrazeni jako největší svině a podvodníci, tak je to film pro něj. Očekávání byla proklatě nízko, proto k tomu odpovídá i hodnocení. Předabování určitých herců je extrémně rušivé a odpoutává pozornost, i ve „Třech oříškách pro Popelku“ v minulém století si s mixem zvuku tvůrci poradili lépe. Ale co čekat od namyšlených, českých tvůrců, kteří si stále myslí, že jsou mistři kinematografie? Stále stejné herecké obsazení tisíckrát viděných herců nemá smysl komentovat. Přesto i přes všechny tyto zápory na filmu něco je a jako jednohubka na jeden večer to funguje. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! letmé přepínání televizními kanály skončilo na chvíli i u této vánoční romantické komedie. Ani mě nepřekvapilo, jak na mě působila, protože takto dopadá většina prostoduché současné nejen české produkce. Jen tato měla smůlu, že jsem u ní chvilku vydržel. Je vidět, že se ve filmech protočí plno zbytečných peněz ... jen nechápu, že se vložené peníze vrací a možná se na podobných odpadech vydělává. A jak vtipně komentoval jeden uživatel ... jedna se o náhodný sestřih deseti dílů nekonečného seriálu.... a nebojte se třeba pro své oblíbence natočí časem i druhý díl ;-))) [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Ďalši z celej rady česko-slovenských vtákovin poslednej doby majúci aj rovnaký koncept plus dej odohrávajúci sa v Tatrách , či inde na horách ( Špindl 2, Román pro pokročilé, Ženská na vrcholu a.i. ). Slabota, jeden, dvakrát za celý film vtipný moment. Na komédiu pramálo, ostatné scény len trapasy. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Táňa Pauhofová (Hana) v jednej scéne hovorí, že je Maša Haľamová a ma chatu na Štrbskom plese. Maša bola slovenská spisovateľka a poetka, naozaj tam žila a má tam aj pamätník. (VanSar)

Reklama

Reklama