Reklama

Reklama

Recenze (5)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V roce 2018 vyšly mladí titáni ve filmu co měly v potitulkovce  mladé titány tohle na ně navazuje. Raven z mladých titánů praská krystal kde má vevnitř démona a toho chce Trigon z té země a díky němu oživí Trigona ze země mladých titánů a společně chtějí vládnout. Oproti předchozímu dílu je to méně vtipné a naopak se tam až moc zpívá . Hodně to zachraňuje konec s jinýma variantama titánů. 60 procent ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se zbavit pocitu, že to šlo udělat o dost lépe. I tak se zde, ale objevilo pár vyloženě skvělých vtipů a narážek. Celkově jsem spokojený a díky krátké stopáži příběh hezky odsýpá. 4* 70% ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Klasicky infatilné, s predvídateľnými vtípkami a príbehom, netreba mať žiadne veľké očakávania. Dej sa točí opäť okolo Raven a Trigona, čo bolo videné už miliónkrát. ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Samostatné epizody Titánů jsou povětšinou lepší než byl tenhle film. Tady se to snaží kombinovat praštěnost Go! se stylem "původních" Titánů a nemá to dost ani z jednoho. Zábava to byla, ale ten mix úplně nefunguje. Go! to the Movies bylo rozhodně lepší. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno