Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (415)

buldock 

všechny recenze uživatele

Až na ten slabší závěr je to velmi dobrá zábava plná výborných převleků , nesporného komediálního talentu Brendana Frasera a jeho skvělých gagů a sexy ďáblice Elizabeth Hurley. Z velmi zajímavého námětu se ovšem dalo určitě vytěžit více , ale i tak se jedná o lehce romantickou komedii , která neurazí , pobaví a oko mužského diváka si taky přijde na své. ;-) Film: 71% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočená komédia o siedmich splnených prianí, ktorá zas neboli tak dokonalé, ako si ich majiteľ prial. Je to celkom sranda a nuda tu určite nieje. Dosť sa mi páčil Brendan Fraser v hlavnej úlohe a samozrejme Elizabeth Hurley v najlepších rokoch. Zahviezdil aj Paul Adelstein. Túto komédiu radím veľmi vysoko a zaručujem veľkú zábavu. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak nebo čím mám zhřešit, abych propadl takovému ďáblovi? Mám se snad dneska večer koukat na další připitomělou nováckou show, jejíž reklama se zhovadile třepotala málem až vprostřed obrazovky? Dej mi znamení, pekelná vládkyně, a já to pro těch sedm přání a sedm setkání s tebou udělám! Možná bych si někde mezi přáními strávit s tebou půlnoc v Paříži (zdravím Woodyho) a prožít s tebou noc (klidně v muzeu, Bene) přál, aby se v roli Elliota, když ne já sám, objevil kdokoli jiný, protože Brendan Fraser vypadal, jako by mu ulítly včely. Ale jinak nemám připomínek, film mi zkrátil odpolední čekání na večer a znovu mě přesvědčil o tom, že víra v ďábla je rozhodně víc sexy než víra v Boha. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Elliota Richardse nemá nikdo rád, nikdo si s ním nechce prohlížet fotky nejnovějších reprobeden z různých úhlů pohledu a milovaná Alison dosud nezazanamenala jediný kousek informace o jeho existenci. Takový ňouma se hodí pouze Satanovi, který mu nabízí exkluzivní zážitky za svou tradiční cenu - duši. Elliot nadšeně přijímá, aniž si uvědomuje, že Ďábel dokáže každého jeho přání vylepšit drobnou potouchlostí, díky níž mu bude Alison stále unikat. Všechny Elliotovy proměny v muže předpokládaných Alisoniných snů jsou velmi zábavné, ale mou jedničkou zůstává Elliot Richards - třímetrový movitý basketbalista s třícentimetrovým divochem a velmi prořídlou šedou kůrou mozkovou. 7-7-7 tedy vlastně 5-5-5! ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Taková víceméně průměrná romantická komedie (remake) o hledání sebe sama. Nebyl jsem si moc jist, zda se Fraser do role ňoumy hodí, ale nakonec si s tím poradil a po slabším úvodu už to bylo jenom lepší. Je to tak za 3*, ale celou hvězdu dám za sexy Elizabeth Hurley, která vystřídala kostýmky a naplnila snad všechny fantazie všedního muže :p ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Elizabeth Hurley si v tomto filmu oblékne celkem 19 různých šatů. (Bakllazaan)
  • Z filmu bylo vystřiženo několik scén, včetně jednoho Elliotova (Brendan Fraserú přání, a to stát se rockovou hvězdou. Tato část filmu byla až příliš obscénní. (Nick321)
  • Ve scéně, kde citlivý a něžný Elliot zpívá píseň o delfínech, je to ve skutečnosti režisér Harold Ramis, koho slyšíme hrát na kytaru. (Bakllazaan)

Reklama

Reklama