Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smrtící virus zasáhne město a osamělý muž se ocitne v pasti. Uvězněný ve svém bytě bez spojení s okolním světem se snaží najít pomoc a cestu ven. (Netflix)

Recenze (134)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina Joon-woo je idiot. Jeho hovadské chování mi lezlo fakt na nervy. Jeho komunikace s Kim Yoo-bin byla jak ze silvestrovské estrády, i když Kim byla taky tak trochu pošuk. Přežít sám v bytě v osmém patře není jednoduché, když se stále okolo potloukají hladoví nemrtví. Pokud by zůstalo jen u toho, tak se jedná o průměrné drama jednoho idiota. Naštěstí dojde i na akci. Nemrtváci opět běhají rychleji než živí, a proto utéci jim je téměř nemožné. Kromě naháněček měla šmrnc i scéna s milým zachráncem. Zuřivý dav měl grády! Bohužel gore chybí, což mne mrzelo. A ošoupané čtyři hvězdy dávám právě za úprk o život, jelikož jako drama mne to nenadchlo. Konec jsem čekal jiný, ale budiž... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

No ja som z tohto filmu celkom prekvapený. Čakal som to od peninsule alebo Patients of a Saint , no dal to až Alive, vážne tlieskam. Žiadny komorne ladený zombie film, som nevidel. Ja som videl riadne premakaný a i keď mal niekoľko hluchých miest, nemôžem nepovedať, bravo majstre. Toto sa ti podarilo. Bolo tu písane o gore, tak to neriešim. Nebudem riešiť ani to, že masky sa vydarili, je to skoro v každom druhom komente. Ale čo riešim je, že sem dotiahli krásku a zviera. Tak strašne nesympatický herec, ktorý sa trošička podobal na Eminema a potom veľmi sympatická herečka, ktorá bola ozdobou a spásou celého filmu. Na 5* tomu niečo málinko chýbalo, ale na silne 4* to určite stačilo. Zatial jednoznačne u mna kráľ zombie filmov 2020, ale je ešte niekoľko mesiacov, tak to sa ešte uvidí či ma niečo neprekvapí ešte viac. ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Nějak nerozumím tomu, proč během tak krátké doby vznikly čtyři různé verze stejného námětu a to hned ve čtyřech různých zemích. Srovnávat však můžu jen s tou francouzskou a ve zkratce lze říct, že to jsou nebe a dudy. Zatím co Rocherova verze je jen jalová snaha o umění, ta korejská je skvěle odsýpající survival drama okořeněné špetkou akce i humoru. Jediná vada je ta, že Shin-hye Park není před kamerou déle. :) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zůstalo to celý tak nějak na půli cesty, má to svoje světlý momenty, ale pak zase přijdou totální hovadiny, že by si člověk ukroutil hlavu. Ale je to režisérova prvotina, takže prostě na chyby se narazit někde musí. Mám rád minimalistický filmy, relativně malej prostor, minimum herců (zombíky tady nepočítám), ale tady tím pomalu plusy končí. Ještě bych vyzdvihl samotný zombíky, resp. masky, je to správně škaredý, a to prostě u zombie filmu chceš. Ale co jsem nemohl vystát, je chování hlavního hrdiny, kterej se chová jako naprostej debil, až jsem si říkal, že by bylo lepší, kdyby ho něco sežralo. No pak najednou z ničeho nic přijde naprostá romance, kterou jsem v tomhle filmu nečekal a nepochopil a vůbec mně tam neseděla. A bohužel tahle nekonzistentnost kazí dojem z celýho filmu. S odřenýma ušima tři hvězdy.... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zpočátku navnadí pěkný barvitý vizuál, ale čím dále se film ubírá, tím méně zajímavý je. Masky zombie jsou slušné, kamera taky, ale chybělo tomu něco víc, než jen neustálé přebíháni mezi byty, sezení doma u počítače a pouštění drona. Ke konci film potěší třetí postavou a finále je pak taky solidní, ale na mě tohle úplně nezabralo. Jiným se nejspíš bude líbit, za mě jen podprůměrná hranice mezi 2 a 3*. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 1. října do 12. prosince 2019 ve městě Gunsan (Jižní Korea). (ČSFD)

Reklama

Reklama