Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smrtící virus zasáhne město a osamělý muž se ocitne v pasti. Uvězněný ve svém bytě bez spojení s okolním světem se snaží najít pomoc a cestu ven. (Netflix)

Recenze (134)

lykan9 

všechny recenze uživatele

O žádnou hororovou inovaci se nejedná, ale vzhledem k tomu, že se jedná o jihokorejský film, tak musím smeknout. Sice jsem měl každou chvíli pocit, že jsem něco podobného v jiném provedení viděl, ale když už někdo nedokáže vymyslet něco nového, tak by se měl opičit aspoň s úctou a respektem, a toto se tvůrcům tohoto zombie hororu povedlo. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trochu komornější zombie horor, ale to mu však na kvalitě neubírá. Občas sice hlavní postava nereagovala zcela logicky, ale nerozhodně to nepovažuji za chybu ve scénáři. Neboť to byl nerozhodný trouba. Za nejslabší pasáž považuji navazování vztahu mezi sousedy naproti a pak samotný závěr. Zbytek filmy byl na 5* ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I když se jedná o jeden z mých veleoblíbených žánrů, na vyšší hodnocení by tenhle film musel ubrat na grotesknosti a nadsázce a naopak přidat na temnosti a "vážnosti". A přitom Korejci temné a neradostné filmy umí skvěle, takže jsem zákonitě trochu zklamaný. Celkem fajn pojatá je sice postava dívky (rozvážná a rozumná cool baba), ale ten kluk je strašný kašpar a vocas a film je hlavně kvůli němu hozený do parodie. Taková K-popová zombiárna. A jeden drobný detail - jak to, že mu za ca měsíc izolace neodrostly ani trochu ty jeho odbarvené pačesy? Že by to byl blondýn od přirození? ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Nějak nerozumím tomu, proč během tak krátké doby vznikly čtyři různé verze stejného námětu a to hned ve čtyřech různých zemích. Srovnávat však můžu jen s tou francouzskou a ve zkratce lze říct, že to jsou nebe a dudy. Zatím co Rocherova verze je jen jalová snaha o umění, ta korejská je skvěle odsýpající survival drama okořeněné špetkou akce i humoru. Jediná vada je ta, že Shin-hye Park není před kamerou déle. :) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Vlastně fajn film, kterej si jde, jde a potom...no,  a potom dojde. Ano, jsou tam nějaký věci, který úplně smysl nedávají, ale většina z nich se děje hned poté, co má hlavní hrdina epizodku, tak mu tak trochu jebne a začne dělat blbosti. A já to chápala. Podotázka: jak dlouho bych vydržela zavřená v bytě se svýma soucasnýma zásobama? Vždyť já bych ani neměla nic, čím bych potom nahradila absenci vody jako tady! Takže jo, tak trochu blbost, kde se postupně odškrtnává a všechno, co jsem tam vidět chtěla, to jsem taky dostala. Včetně "pána z osmého patra". Prostě romantik  ;) jenom to nebyla až taková zábava, jak to mohlo být. Což vynahrazuje kratší stopáž. Za dva dny se mi to ale vypaří z hlavy (ale konkurečního žraloka z ní nedostanu nikdy!), důkazem byť, že jsem včera zapomněla napsat komentář hned po shlédnutí. Ale tentokrát to není moje chyba, ale filmu  :)  mohlo to být o tolik lepší  :( ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 1. října do 12. prosince 2019 ve městě Gunsan (Jižní Korea). (ČSFD)

Reklama

Reklama