Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smrtící virus zasáhne město a osamělý muž se ocitne v pasti. Uvězněný ve svém bytě bez spojení s okolním světem se snaží najít pomoc a cestu ven. (Netflix)

Recenze (134)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Kórejský sociálny zombie survival horor... Ako som sa k tomuto vôbec dostal?! :-) Spustil som to omylom, ale dopozeral som to bez újmy, či výraznej nudy a miestami dokonca so zadržaným dychom. To ako je týpek nesympatický vyvažuje ako je ona rozkošná, na záver je to relatívne príjemný feel-good. Samozrejme s nie veľmi podarene skrytou propagáciou technických vymožeností a potreby social interacting, iba vďaka ktorým prežiješ koniec sveta. A síce... asi to bol nosný pilier a zámyseľ celého filmu. Veľmi dobré a nebyť pár nevysvetľených vecí by som to hodnotenie dal vyššie. Každopádne po formálnej stránke sa nedá vytknúť asi nič. Zombovia boli cool a strih bol fakt skvelý. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] Filmy se zombíky (mrtváky) mám rád. Tohle je pro mě trochu něco jiného, neboť je to korejské, ale naštěstí mi to celkem sedlo. Příběh je tu jednoduchý, klasický koncept s ohledem na toto téma. Hlavní hrdina mi přišel docela sympatický, uvěřitelný. Zombíci vypadají dobře, najde se tu pár dobrých scén. Krvavé je to tak akorát, klidně bych ještě přidal na pilu. Scénář není moc bohatý, ale i tak jsem se nenudil a to je hlavní. Ani nevím co bych vylepšil. Určitě by se něco dalo, ale vzhledem na malý rozpočet, se to zdařilo. Je to tak na 1, max 2 vidění, ale i tak za mě pohodová záležitost. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Letošní rok bude nejspíš patřit Zombie hororům a to nás ještě čeká Train to Busan 2 a Army of the Dead. Alone je velmi originální a zábavný zombie Thriller z Jížní Koree, který se nese v komorním duchu, ale bohatě to stačí. Ve městě se začne dít chaos a hlavní hrdina se rozhodne okolí ignorovat a izoluje se ve svém bytě, ovšem problémům se i tak nevyhne. Dochází voda, jídlo a propadá halucinacím. Je to plné poměrně chytrých a neokoukaných nápadů, zombie mají skvělé masky, jsou inteligentní, velmi rychlí a proměna člověka v Zombie je natočená luxusně. Alone sice postrádá šťavnaté Gore, ale naštěstí to dohání napětím, dobrým tempem i pár nečekanými zvraty. Fajn záležitost. Příběh****, Akce***, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zpočátku navnadí pěkný barvitý vizuál, ale čím dále se film ubírá, tím méně zajímavý je. Masky zombie jsou slušné, kamera taky, ale chybělo tomu něco víc, než jen neustálé přebíháni mezi byty, sezení doma u počítače a pouštění drona. Ke konci film potěší třetí postavou a finále je pak taky solidní, ale na mě tohle úplně nezabralo. Jiným se nejspíš bude líbit, za mě jen podprůměrná hranice mezi 2 a 3*. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zůstalo to celý tak nějak na půli cesty, má to svoje světlý momenty, ale pak zase přijdou totální hovadiny, že by si člověk ukroutil hlavu. Ale je to režisérova prvotina, takže prostě na chyby se narazit někde musí. Mám rád minimalistický filmy, relativně malej prostor, minimum herců (zombíky tady nepočítám), ale tady tím pomalu plusy končí. Ještě bych vyzdvihl samotný zombíky, resp. masky, je to správně škaredý, a to prostě u zombie filmu chceš. Ale co jsem nemohl vystát, je chování hlavního hrdiny, kterej se chová jako naprostej debil, až jsem si říkal, že by bylo lepší, kdyby ho něco sežralo. No pak najednou z ničeho nic přijde naprostá romance, kterou jsem v tomhle filmu nečekal a nepochopil a vůbec mně tam neseděla. A bohužel tahle nekonzistentnost kazí dojem z celýho filmu. S odřenýma ušima tři hvězdy.... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 1. října do 12. prosince 2019 ve městě Gunsan (Jižní Korea). (ČSFD)

Reklama

Reklama