Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Budu hodná kurva taaaaakžééé - KOMENTÁŘ OBSAHUJE BOJLERY - A pro začátek se Vám všem zas jednou k něčemu přiznám a tentokrát to nebudou moje oblíbený sexuální praktiky, ale jedna z mojich fóbií - Nesnáším masky! Stejně tak klauny, loutky, realisticky vypadající panenky a celkově všechno umělé (kromě pěkných silikonů a sádrových trpaslíků) ve mně budí nedůvěru a děs. Proto u spousty hororů sotva vrah sundal masku, a já viděla jeho rachitický ksicht s beďákama na čele, byla jsem v cajku a začala se vždy cítit jako hrdinka, co by mu nakopala prdel. V tomhle hororu se tak pro mě stalo něco hodně překvapivýho. Když první killer sundaval masku, a já čekala jak se přestanu bát a začnu machrovat, tak chyba lávky, pyčo! Po spatření jeho držky jsem jen drtila Alíkovi ruku a vyjekla něco hlubokomyslného jako - ,,No do kundy, vidíš tu držku?" Buddhožel killer tím rozpoutal novej módní trend a masek se začali postupem času zbavovat všichni a já tak byla víc a víc posraná, zvlášť při spatření Mitche nebo toho mamrda s pistolí ke konci filmu. Postavy éjmerické omladiny mě kupodivu nijak extra nesraly a dokonce mi jich pár bylo celkem sympatických což je malej zázrak páč většinou té bandě debilů přeju krutou smrt s přesvědčením, že někdo pyšnící se kví kvé šumící trávy nám tady zbytečně vydejchává kyslík. Ve filmu je i nějaký to gore, hezky se na to čumí a i když je jasný od začátku kdo přežije a kdo je jen dobytek na porážku, film mě bavil celou dobu a rozhodně teď do strašidelnýho domu hooodně dlouhou dobu ani nepáchnu. Jop, vím, že šance, že bych v něm v reálu narazila na partu killerů je sice malá, ale na posranýho i hajzl spadne, takže prostě ne. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím největší překvapení tohoto roku. Super masky, a ještě lepší masky, co se schovávaly pod nimi. Atmosféra zde byla, to jo. Už jsem si myslela, že se, alespoň ucházejícího, slasheru nedočkám, no a je tady. Super prostředí strašidelného domu, no a kdy jindy, než na Halloween. Snímek má své mouchy, ale na tu letošní bídu, která se točí si myslím, že dost dobrý. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prostředí samotného strašidelného domu bylo fajn, sedělo mi herecké obsazení a i když samotné masky byly nic moc, tak když je záporáci sundali, stálo to za to. Uvítal bych sice trochu víc gore, ale to, co tu bylo stálo za to. Jediná výraznější výtka míří k hlavní hrdince, jejíž traumata s dětství tu působila naprosto zbytečně a spíš otravovala. Ale jinak jsem s touhle víc než jen slušnou slasherovou jednohubkou velmi spokojen. 75% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Asi takto nejako mal vyzerať Hell Fest od Blumhousu, ktorý bol rok pred týmto v kinách. Hra v horror house ktorá sa zvrhla, atmosféra, solídni záporáci s creepy maskami, v rámci normy logické správanie postáv, slušné gore a vo výsledku z toho máme poctivý krvavý slasher. Jednoduchá, funkčná žánrovka a pre mňa jeden z naj hororov roku 2019. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Strašidelný dům většinou člověk projde bez úhony a u východu zívne nudou, to se však rozhodli změnit zabijáci provozující tuhle atrakci. A nutno říct, že se jim to podařilo. Kulisy i masky jsou výborné a parta teenagerů je taky v pohodě. Nakonec ani nevadilo, že se se snižováním jejich počtu celkem otálelo, protože počet zabití se vyšplhal překvapivě vysoko, takže nebyla nouze ani o slušné gore. A za závěrečné vzepření osudu palec nahoru. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)
  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)

Reklama

Reklama