Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sympatické, zajímavé, nebo aspoň výrazné herecké osazenstvo je pro mě u vyvražďovaček dost důležitým faktorem, podle kterého pak tu kterou vyvražďovačku hodnotím, protože jsou většinou všechny na jedno brdo. I nesympatické osazenstvo bývá fajn, protože potom máte aspoň o to větší radost, když někdo ty kravky a pičoidy jednoho po druhém masakruje. Ovšem tady není osazenstvo ani sympatické, ani nesympatické, natož zajímavé - tady je nijaké. Bylo mi po celou dobu naprosto buřt, co se se všemi těmi nezajímavými kravkami a pičoidy stane. Například hlavní kravka je tak nekonečně tupá, že si tiskací zrcadlově převrácené písmo čte pomocí zrcátka a ještě nahlas (samozřejmě proto, že předpokládané diváctvo tohohle filmu je předpokládaně taky tak tupé). Zato hodně zajímaví jsou zakuklenci, respektive pod svými kapucemi a maskami skrývají zajímavě vytuněné držky. A dočkáme se i slušných pastí (lepidlo na ruce, hřebíky) a brutalitek (roztrhnutí lebky tesařským kladivem), takže nakonec docela spokojenost, i když až v druhé půlce, ta první je dost nuda. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Budu hodná kurva taaaaakžééé - KOMENTÁŘ OBSAHUJE BOJLERY - A pro začátek se Vám všem zas jednou k něčemu přiznám a tentokrát to nebudou moje oblíbený sexuální praktiky, ale jedna z mojich fóbií - Nesnáším masky! Stejně tak klauny, loutky, realisticky vypadající panenky a celkově všechno umělé (kromě pěkných silikonů a sádrových trpaslíků) ve mně budí nedůvěru a děs. Proto u spousty hororů sotva vrah sundal masku, a já viděla jeho rachitický ksicht s beďákama na čele, byla jsem v cajku a začala se vždy cítit jako hrdinka, co by mu nakopala prdel. V tomhle hororu se tak pro mě stalo něco hodně překvapivýho. Když první killer sundaval masku, a já čekala jak se přestanu bát a začnu machrovat, tak chyba lávky, pyčo! Po spatření jeho držky jsem jen drtila Alíkovi ruku a vyjekla něco hlubokomyslného jako - ,,No do kundy, vidíš tu držku?" Buddhožel killer tím rozpoutal novej módní trend a masek se začali postupem času zbavovat všichni a já tak byla víc a víc posraná, zvlášť při spatření Mitche nebo toho mamrda s pistolí ke konci filmu. Postavy éjmerické omladiny mě kupodivu nijak extra nesraly a dokonce mi jich pár bylo celkem sympatických což je malej zázrak páč většinou té bandě debilů přeju krutou smrt s přesvědčením, že někdo pyšnící se kví kvé šumící trávy nám tady zbytečně vydejchává kyslík. Ve filmu je i nějaký to gore, hezky se na to čumí a i když je jasný od začátku kdo přežije a kdo je jen dobytek na porážku, film mě bavil celou dobu a rozhodně teď do strašidelnýho domu hooodně dlouhou dobu ani nepáchnu. Jop, vím, že šance, že bych v něm v reálu narazila na partu killerů je sice malá, ale na posranýho i hajzl spadne, takže prostě ne. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný slasher o strašidelném domě, kde vraždí skupina klaunů náhodné návštěvníky, mě zklamal. Odlehčené SAW, kdy parta omladiny musí projít rozličnými místnostmi a občas vyluštit hádanku, originalitou vskutku nesrší. Ale nechť, člověk chce stejně jen vidět, jak budou všichni postupně vykydleni. Nu, a zde je největší kámen úrazu, pokud pominu první táhnoucí se polovinu, kdy se nic napínavého neděje. Gore je vskutku mizerné a odfláknuté. Všechny ty gumové hlavy, proražené, roztržené či ustřelené by mě bavily u osmdesátkového hororu, ale ne u současného, kdy jsem zvyklý na věrohodné efekty, co mnohdy vypadají, jako že ani efekty nejsou, ale že jde o snuff. Navíc žádná přehnaná brutalita se nekoná, prostě rána kladivem a je po všem. Třetí hvězdu dávám za svižnou poslední čtvrtinu, která přeci jen napětí měla, jen v úplném konci jsem se trochu ztratil. Odpustím i klišé typu - jej, já tě zabít nechtěla. Tak snad budu mít na letošní Halloween šťastnější ruku...p.s. Killer Klowns from Outer Space byli zábavnější ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Milujem horory,kde je skupina ludi uzatvorena niekde v nejakych priestoroch,nemozu von a musia bojovat o svoj holy zivot a Haunt spada do tejto kategorie,konkretne ide o strasidelny dom a partiu mladych ludi,citit,ze sa na filme podielal aj Eli Roth,je to napinave s niekolkymi lakackami,nechyba brutalitka,takze ja som mega-spokojny a herecka Katie Stevens je k nakusnutiu...:-) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Hororová zásoba toho lepšího mi pomalu dochází a tak musím hodně pátrat, abych měl něco na večery. Dost jsem na tohle sázel a potěšilo mě to. Ze strašidelných domů toho moc není a když už, tak žádnej zázrak. Tady byl sice znát menší rozpočet, ale o to víc to bylo reálnější, opravdu místnosti, který jsou uvěřitelný s plno nástrahama. Partička přátel dost v pohodě, chudák přítel hlavní hrdinky se tam moc neohřál, ani jsem nepochopil jeho roli. Klauni sice bez motivu, ale dost creepy a k tomu hodně slušný gore scény. Škoda, že to nebylo o 10 minut delší, ten konec by si to rozhodně zasloužil. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)
  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno