Reklama

Reklama

VOD (1)

Když začnou agenti Impéria představovat nové riziko, je Obi-Wan Kenobi nucen opustit svůj úkryt. (Disney+)

Recenze (104)

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrazení, slzy dojetí, nostalgie a moje nejoblíbenější postava z celých SW. Deborah Chow a scénáristé přesně podchytili tón jaký má Obi Wanovi patřit po Ep III. Zlomený hrdina, ale přec hrdina.  Je to temné ale svítá tu i naděje. Obiho theme od Williamse je úžasná. Pokud tuhle cinematickou kvalitu udrží 6 dílů, tak to bude jedno z nejlepších Star Wars všech dob. Fakt nemám co vytknout. Tohle je za mě perfekce a dospělé SW, nostalgie, která ale zároveň není až přehnaný fan service a božský božský Ewan. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem takový úvod a takovou porci záběrů z prequelů. Konečně se od nich nechce studio distancovat! Asi je jasné, jakým směrem celý seriál směřuje. Nepůjde o nějakou super originalitu, ale spíše sázku na jistotu. Nicméně v tomto případě mi to nevadí a vidět po letech Ewana McGregora zpět v roli Obi-Wana je zkrátka úžasné. Mělo to malinko pomalejší tempo, ale protentokrát odpouštím. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je opravdu obrovský úpadek. Výprava je lowcost, herci neodpovídají věku postav, takže jsou pochybně nalíčení, honička v lese byla jako z Teletubbies...Chow je nejpřeceňovanější režisérka dekády. Nemá tušení, co je to dynamika. Nic jsem od tohoto seriálu nečekal ...viděl jsem jakým směrem se ubíral Mando a Boba, takže další nostalgická pohádka bez slušné zápletky se dala čekat, ale v tak mrzkém provedení...to mě překvapilo. Temná síla ovládla Hollywood. ()

Welulu 

všechny recenze uživatele

Neoriginální (kdo tvrdí opak, prosím kde?), rozvleklé a zakládající si na tom, že zafunguje nostalgie. Jenže tu Star Wars neznásilňují poprvé a prostě přijde moment, kdy už to fakt nefunguje. Linka s nejmenovanou dívkou je vyloženě nastavovaná nezajímavá kaše, navíc dle mého názoru neodpovídá chováním své dospělé verzi. A co je ze všeho nejhorší - celé to byla zatím nuda. 3. hvězda jen za hudbu a Ewana, jinak prachprosté 2. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

No ... no ... no ... konečně seriál ze světa Star Wars, který mě od začátku upřímně baví a donutil být v napětí a spokojenosti každou minutu ... jako bonus dva mí oblíbení herci - McGregor a Edgerton ... - excelentní herci, ta holka jako malá Leia je taky skvělá ... dobrá zápletka, časově to sedí a já jen čekám netrpělivě na další díl ... Mandalorian - vlastně celkem nudné a zbytečné ... Book of Buba Fett - vůbec mě nezajímá ... Klonové války a jim podobné počítačem dělané hovadinky pro menší diváky je jen ze zoufalství pro mě jako infantilního dospěláka jen zabití času a všech očekávání a "ambicí" ... konečně tento seriál začal nabušeně se správným tempem, atmosférou a emocemi ... bravo !!! - já jen doufám, že se to opět nepodělá ... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (10)

  • Epizoda měla premiéru 2 dny od uplynutí 45. výročí premiéry prvního Star Wars filmu v roce 1977. (NiWi)
  • Na banketu rodiny Organů se objevují také droidi C-3PO a R2-D2. (NiWi)

Reklama

Reklama